Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent natuurkunde 0,44 FTE

Werkgever:Stichting LVO
Plaats:Stein

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent natuurkunde (vacaturenr. 3234)

Wat wordt jouw uitdaging? Als docent bij LVO draag je bij aan ons onderwijs en dat is altijd in ontwikkeling.Ben je ondernemend en haal je energie uit de successen van iedere leerling? Dan maken we graag kennis met je!

Functie informatie

Wij zoeken:

Groenewald is een school voor voortgezet onderwijs. We verzorgen onderwijs aan alle niveaus, van basis tot en met gymnasium, aan ongeveer 1450 leerlingen. Samenwerken en leren over alle afdelingen vinden we erg belangrijk. Ons streven is om leerlingen op te leiden tot zelfbewuste burgers die een waardevolle bijdrage aan de maatschappij kunnen leveren. We bieden een omgeving waarin leerlingen zich in alle rust kunnen ontwikkelen, aangestuurd, begeleid en ondersteund door gedreven en deskundig personeel. Wij zijn op zoek naar een collega die onze sectie natuurkunde gaat versterken. Het betreft lessen in het hele vmbo, de onderbouw van havo en vwo. We zijn heel bewust op zoek naar iemand die kartrekker van het natuurkunde-onderwijs in het vmbo wordt en die met samen zijn of haar sectiegenoten een positieve impuls kan geven aan de onderwijsvernieuwing voor dit vak in het vmbo en de onderbouw van havo en vwo. De vacature kan gecombineerd worden met de vacature docent techniek.

Wij vragen:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een 2de graads bevoegdheid voor het vak natuurkunde. Hij/ zij: - ziet het als een uitdaging om leerlingen te motiveren, binden en te boeien, - heeft affiniteit met de doelgroepen vmbo, havo en vwo, - heeft ervaring in het gegeven van lessen in de natuurkunde, - is vakdidactisch en pedagogisch competent, - kan omgaan met heterogene groepen, kan differentiëren,, - zorgt voor een uitdagende, veilige en gestructureerde leeromgeving, - is een sterke teamspeler.

Wij bieden:

We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een brede cafetariaregeling en opleidingsmogelijkheden. Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden.

Geïnteresseerd?

Gaby Laufenberg :vacatures@groenewald.nl