Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Trajectbegeleider Jeugd/Jongeren

Werkgever:Stichting Columbus ontdek jezelf
Plaats:Beek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Beek (Limburg)

20-36 uur

Ben jij een enthousiaste, flexibele en creatieve duizendpoot die van een uitdaging houdt? Werk je graag met jongeren met een “rugzak”? Buig jij problemen om naar uitdagingen ? Krijg je energie als alles anders loopt dan gepland en ga je net dat stapje verder waar een ander stopt?

Lees dan verder, want waarschijnlijk zij wij op zoek naar jou!

Trajectbegeleider

Als trajectbegeleider ben jij verantwoordelijk voor zaken zoals het opstellen van begeleidingsplannen, rapportages en evaluaties. Daarnaast onderhoudt je in- en externe contacten en neem je deel aan verschillende overlegstructuren zoals teamoverleg, RTO’s en intervisie.

Jongeren met een meer complexe hulpvraag begeleidt je zelf, in andere casussen voer je regie, en kijk je inhoudelijk mee met de buddy (individueel begeleider) die de dagdagelijkse begeleiding vormgeeft.

Je werkt merendeels ambulant en vanuit onze locatie in Beek.

Over Columbus

Columbus biedt “out of the box” ambulante en groepsbegeleiding aan jongeren tussen 7 en 27 jaar oud.

Dit doen wij met inzet van professionele en vaak ook ervaringsdeskundige buddy’s die werken onder aansturing van ervaren traject- en systeembegeleiders. Onze jongeren hebben uiteenlopende problematieken en hulpvragen, vaak meervoudig en complex.

Wij willen er zijn voor jongeren die nergens anders meer terecht kunnen en begeleiden en ondersteunen daarbij ook hun systeem indien de situatie hierom vraagt. In dit proces staan wij naast onze klanten, en denken wij altijd in kansen en mogelijkheden, ook wanneer deze er soms even niet meer lijken te zijn. Opgeven is voor ons geen optie!

Ons team

Je komt terecht in een ervaren, jong en gedreven team, dat zelfsturend werkt, en klaar staat voor onze jongeren en voor elkaar!

Profiel

Jij bent / hebt:

  • SKJ geregistreerd!
  • Ervaring in het werken met de doelgroep
  • Bij voorkeur een HBO opleiding Social work of pedagogiek, maar ook met een EVC traject en een SKJ registratie mag je altijd solliciteren!
  • Sterke affiniteit met de doelgroep kwetsbare jongeren en bent in staat om makkelijk aansluiting te vinden;
  • Iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat, en leiding en regie kan nemen wanneer de situatie hierom vraagt;
  • Zelfstandig, flexibel, initiatiefrijk, stressbestendig en hebt een goed relativerend en sterk inlevend vermogen;
  • Goede relationele, mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Je dient in bezit te zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) met passend screeningsprofiel die niet ouder is dan twee maanden, of de bereidheid om deze aan te vragen;
  • Je hebt een rijbewijs en je bent in het bezit van een auto.
Dit krijg je van ons:

Op basis van functie, opleiding en ervaring wordt je volgens de CAO Sociaal Werk gewaardeerd in schaal 7 of 8.

De CAO kent een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% en hecht veel waarde aan flexibiliteit (Individueel Keuzebudget). Daarnaast krijg je een vergoeding voor een zakelijk telefoonabonnement en een laptop ter beschikking

Secundaire Arbeidsvoorwaarden

Opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen middels een breed scala interne en externe opleidingen. En uiteraard werken met je favoriete doelgroep in een superleuk team! :D

Contract

Je krijgt in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar.

Verlenging en/ of een vaste aanstelling behoort bij wederzijdse tevredenheid vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de functie of onze organisatie? Bel dan met Joep Touw, 06 25584513 en kijk zeker ook eens rond op onze website; www.columbusontdekjezelf.nl

Gelijk solliciteren?

We zien jouw mail met motivatie, samen met jouw CV, graag tegemoet via info@columbusontdekjezelf.nl (o.v.v. sollicitatie trajectbegeleider)

Je ontvangt altijd een reactie, en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega!