Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: (Ervaren) groepsleider/ coördinator dagbesteding

Werkgever:Stichting Columbus ontdek jezelf
Plaats:Beek

Ben jij een enthousiaste, flexibele en creatieve duizendpoot die van een uitdaging houdt? Werk je graag met jongeren met een “rugzak”? Buig jij problemen om naar uitdagingen? Krijg je energie als alles anders loopt dan gepland en ga je net dat stapje verder waar een ander stopt?

Lees dan verder, want waarschijnlijk zij wij op zoek naar jou!

De functie:

Voor onze dagbesteding zijn wij op zoek naar een ervaren, veelzijdige professional die goed in staat is om een positieve bijdrage te leveren aan het scheppen en waarborgen van een optimale groepsdynamiek.

Je draagt (mede) zorg voor het vormgeven en uitvoeren van een vast/ en of flexibel dagprogramma en bent pro- actief in de samenwerking met de jongeren.

Daarnaast ben je (mede) verantwoordelijk voor de aansturing van het team en stel je zorgplannen op waarin individuele doelen van de jongeren worden vastgelegd. Ook voer je coördinerende taken uit zoals het maken van rijplanningen, voeren van voortgangsgesprekken met jongeren, vrijwilligers en stagiaires en andere voorkomende taken.

Je werkt vanuit onze locatie in Beek. Daarnaast draai je, wanneer nodig, mee in de rijplanning voor het ophalen en terugbrengen van de jongeren.

Indien je dit ambieert is er ook de mogelijkheid om naast de dagbesteding ook een stuk individuele begeleiding met jongeren te gaan vormgeven.

Over Columbus

Columbus biedt “out of the box” ambulante en groepsbegeleiding aan jongeren tussen grofweg 7 en 27 jaar oud.

Dit doen wij met inzet van professionele en vaak ook ervaringsdeskundige buddy’s die werken onder aansturing van ervaren traject- en systeembegeleiders. Onze jongeren hebben uiteenlopende problematieken en hulpvragen, vaak meervoudig en complex.

Wij willen er zijn voor jongeren die nergens anders meer terecht kunnen en begeleiden en ondersteunen daarbij ook hun systeem indien de situatie hierom vraagt. In dit proces staan wij naast onze klanten, en denken wij altijd in kansen en mogelijkheden, ook wanneer deze er soms even niet meer lijken te zijn. Opgeven is voor ons geen optie!

Ons team

Je komt terecht in een ervaren, jong en gedreven team, dat zelfsturend werkt, en klaar staat voor onze jongeren en voor elkaar!

Profiel

Jij bent / hebt:

  • Ervaring in het werken met de doelgroep in een dagbestedingsvorm
  • Een HBO opleiding social work of pedagogiek, maar ook kandidaten met een relevante MBO opleiding zijn van harte welkom om te solliciteren
  • Bij voorkeur SJK geregistreerd of in de mogelijkheid deze registratie te bewerkstelligen
  • Sterke affiniteit met de doelgroep kwetsbare jongeren en bent in staat om makkelijk aansluiting te vinden
  • Iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat, en leiding en regie kan nemen wanneer de situatie hierom vraagt
  • Zelfstandig, flexibel, initiatiefrijk, stressbestendig en hebt een goed relativerend en sterk inlevend vermogen
  • Goede relationele, mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • In bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) met passend screeningsprofiel, die niet ouder is dan twee maanden, of de bereidheid om deze aan te vragen (kosten worden vergoed)
  • Een B rijbewijs en je bent in het bezit van een auto.
Dit krijg je van ons:

Op basis van functie, opleiding en ervaring wordt je volgens de CAO Sociaal Werk gewaardeerd in schaal 7 of 8, afhankelijk van opleiding en ervaring.

De CAO kent een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% en hecht veel waarde aan flexibiliteit (Individueel Keuzebudget). Daarnaast krijg je een vergoeding voor een zakelijk telefoonabonnement en een laptop ter beschikking.

Secundaire Arbeidsvoorwaarden

Opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen middels een breed scala interne en externe opleidingen. En uiteraard werken met je favoriete doelgroep in een superleuk team! :D

Contract

Je krijgt in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar.

Verlenging en/ of een vaste aanstelling behoort bij wederzijdse tevredenheid vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de functie of onze organisatie? Bel dan met Joep Touw, 06 25584513 en kijk zeker ook eens rond op onze website; www.columbusontdekjezelf.nl

Gelijk solliciteren?

We zien jouw mail met motivatie, samen met jouw CV, graag tegemoet via info@columbusontdekjezelf.nl (o.v.v. groepsleider dagbesteding)

Je ontvangt altijd een reactie, en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega!