Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Werkvoorbereider/Calculator E&I

Werkgever:SPIE
Plaats:Elsloo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan in de Industrie Elektro & Instrumentatie?

SPIE Nederland zoek voor de regio Zuid Limburg een:

Werkvoorbereider/Calculator E&I

Niet ‘gewoon een baan’.

Als je liever elke werkdag dezelfde routinematige werkzaamheden wil doen, dan is deze baan waarschijnlijk niet voor je weggelegd. Deze baan bij SPIE Industrie is wel voor jou geschikt als je verantwoordelijk wil zijn voor een goede calculatie en voorbereiding van het werk. Jij draagt zorg dat op het juiste moment tegen de juiste kosten de benodigde middelen beschikbaar zijn voor de uitvoering van het werk op een project- of onderhoudslocatie bij grote internationale opdrachtgevers.

Ben je kwaliteit- en resultaatgericht en zorg je ervoor dat de planning en voortgang van projecten goed op elkaar zijn afgestemd? Houd je van dynamiek, denk je constructief en ben je praktisch ingesteld? Tot slot ben je innovatief en help je de organisatie graag verder? Dan past deze baan bij jou.

Je voert onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • opstellen van calculaties en (deel)begrotingen
  • inkopen van materialen en onderaannemers
  • contacten onderhouden met leveranciers, onderaannemers, opdrachtgevers en de uitvoering.
  • een coördinerende rol waarbij je het projectteam op de hoogte houdt van de juiste informatie en documentatie
  • uitwerken van planningen en deze afstemmen met betrokken partijen
  • het maken van werkinstructies, samenstellen van werkpakketten, Taak/risico analyses uitwerken, offertes opvragen, werkgunningen uitwerken

Niet ‘gewoon een bedrijf’.

Bij SPIE Industry E&I, de naam zegt het al, richten wij ons vooral op het engineeren, bouwen, onderhouden en optimaliseren van industriële processen en beheren van technische installaties, en dat binnen een dynamisch werkveld dat voortdurend aan het ontwikkelen is.

Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen wij een afgewogen dienstenpakket bieden aan onze klanten. Dit dienstenpakket richt zich op de beheersing van het gehele traject van A t/m Z, van ontwerp tot en met installatie en van in bedrijfstelling tot en met onderhoud. Dit alles met het oog op toekomstige aanpassingen/modificaties.

Met ruim 250 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het team SPIE Industry E&I een hechte club waar er altijd oprechte aandacht is voor iedereen. Zo heerst er een informele sfeer en is het management toegankelijk voor jouw vragen en opmerkingen. Voor trainees en junior functies maken we een plan om te groeien en ontwikkelen. En bij zelfstandige techneuten houden we rekening met voorkeuren zoals type locatie, team en specialisatie binnen het vakgebied. We zijn een hecht team met ieder zijn talent, professioneel met korte communicatielijnen. Eens per kwartaal komt SPIE Industry West bij elkaar om kennis te delen en je wordt jaarlijks uitgenodigd voor de bbq, de Roadshow, borrels en het Sinterklaasfeest.

Niet ‘gewoon’ een set arbeidsvoorwaarden.

We vragen veel van jou als Calculator/Werkvoorbereider E&I en dus bieden we veel. Om precies te zijn bieden we voor deze functie op basis van 40 uur per week:

  • salaris passend bij je kennis en werkervaring.
  • reisuren- en kostenvergoeding of de mogelijkheid om een auto van de zaak te rijden. Ook privé. En in het buitenland.
  • een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE meer dan twee derde betaalt. Voor later.
  • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen. Dat tikt lekker aan.
  • een winstdelingsregeling.
  • alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.

Niet ‘gewoon een medewerker’.

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten op onze top te presteren. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou als Calculator/Werkvoorbereider E&I. Om het verschil te kunnen maken in jouw werk ben je georganiseerd en houd je de planning en voortgang bij in een soms hectische omgeving. Daarbovenop heb je:

  • een MBO 4 opleiding Elektrotechniek
  • werkervaring binnen de (petro)chemische industrie
  • verantwoordelijkheidsgevoel en commercieel inzicht
  • een enthousiaste en positieve instelling

Gewoon solliciteren.

Ben jij de persoon die geen genoegen neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever? Solliciteer gewoon direct op deze vacature voor Calculator/Werkvoorbereider E&I in Elsloo.

Heb je vragen? Schakel met Raymond van Meulenbroek, Operationeel Manager, via +31 6 20131572 of r.meulenbroek@spie.com