Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Monteur Middenspanning

Werkgever:SPIE
Plaats:Elsloo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

“Als Monteur Middenspanning werk je zelfstandig als vakkundig persoon aan de installaties van onze klanten in de industrie. Een boeiende en uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is!”

Geert Vlasblom, Business Unit manager

Niet ‘gewoon een baan’.

Als je liever elke werkdag routinematig je werk doet zonder zelf na te denken, dan is deze baan waarschijnlijk niet voor je weggelegd. Deze baan bij SPIE Industry E&I is er namelijk een voor een Monteur Middenspanning die als vakbekwaam persoon zeer punctueel en goed doordacht zijn werkzaamheden uitvoert conform de NEN-normering en die graag bezig is met het zelfstandig monteren van alle voorkomende kabelaansluitingen tot 30 kV in een industriële omgeving.

Jij voorkomt onjuiste aansluitingen en afwerkingen aan installaties tot een spanningsniveau van 30kV. Dit lukt je doordat je als Monteur Middenspanning:

  • kabelmof verbindingen maakt.
  • kabeltest- en isolatiemetingen uitvoert.
  • montage en revisiewerkzaamheden uitvoert aan middenspanningsinstallaties.
  • motoren, transformatoren en overige eindverbruikers aansluit.

Niet ‘gewoon een bedrijf’.

Bij SPIE Industry E&I richten wij ons vooral op het engineeren, bouwen, onderhouden en optimaliseren van industriële processen en beheren van technische installaties, en dat binnen een dynamisch werkveld dat voortdurend aan het ontwikkelen is.

Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen wij een afgewogen dienstenpakket bieden aan onze klanten. Dit dienstenpakket richt zich op de beheersing van het traject van A t/m Z, van ontwerp tot en met installatie en van in bedrijfstelling tot en met onderhoud, met het oog op toekomstige aanpassingen/modificaties.

Met ruim 250 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het team SPIE Industry E&I een hechte club waar er altijd oprechte aandacht is voor iedereen. Zo heerst er een informele sfeer en is het management toegankelijk voor jouw vragen en opmerkingen. Voor trainees en junior functies maken we een plan om te groeien en ontwikkelen. En bij zelfstandige techneuten houden we rekening met voorkeuren zoals type locatie, team en specialisatie binnen het vakgebied. We zijn een hecht team met ieder zijn talent, professioneel met korte communicatielijnen. Eens per kwartaal komt SPIE Industry Elsloo bij elkaar om kennis te delen en je wordt jaarlijks uitgenodigd voor de bbq, de Roadshow, borrels en het Sinterklaasfeest.

Niet ‘gewoon’ een set arbeidsvoorwaarden.

We vragen veel van jou als Monteur Middenspanning en dus bieden we veel. Om precies te zijn bieden we voor deze functie op basis van 40 uur per week:

  • om te starten een jaarcontract.
  • salaris passend bij je kennis en werkervaring.
  • reisuren- en kostenvergoeding of de mogelijkheid om een auto van de zaak te rijden. Ook privé. En in het buitenland.
  • een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE meer dan twee derde betaalt. Voor later.
  • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen. Dat tikt lekker aan.
  • een winstdelingsregeling.
  • alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.

Niet ‘gewoon een medewerker’.

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten op onze top te presteren. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou als Monteur Middenspanning. Om het verschil te kunnen maken in jouw werk heb je ervaring in de middenspanning tot 30kV of ben je een ervaren elektromonteur in de industrie en zou je de stap naar Monteur Middenspanning willen maken. Daarbovenop:

  • ben je gedreven om je te ontwikkelen tot specialist in de middenspanning door trainingen te volgen, certificeringen te behalen en ben je leergierig op de werkvloer.
  • is het een pré als je een MBO 4 Elektrotechniek diploma hebt behaald, aangevuld met BEI BLS of BEI-BHS.
  • is het een pré als indien je in het bezit bent van een geldig VP certificaat conform NEN3840, bij voorkeur Stipel VP hoogspanning.
  • beheers je de Nederlandse en Engels taal.

Gewoon solliciteren.

Ben jij de persoon die geen genoegen neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever? Solliciteer gewoon direct op deze vacature voor Monteur Middenspanning in Elsloo.

Heb je vragen? Schakel met Julie Dessing, corporate recruiter, via +31 88 119 3555 of julie.dessing@spie.com