Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Inspecteur NEN 3140

Werkgever:SPIE
Plaats:Elsloo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Is het inspecteren van installaties jou op het lijf geschreven? Heb je een zesde zintuig om gevaarlijke situaties op te sporen? Solliciteer dan nu!

Niet ‘gewoon een bedrijf’.

Bij SPIE e-fficient Buildings combineren wij onze multitechnische diensten om vandaag de energiebesparende oplossingen voor de gebouwen van de toekomst te creëren. Of het nu gaat om ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, banken, scholen, kantoorpanden of datacenters.

SPIE e-fficient Buildings verbetert de energie-efficiëntie van gebouwen, verhoogt het gebruikscomfort en creëert verbonden gebouwen met de volgende services:

  • Energie-efficiënte elektrische en HVAC installaties
  • Informatie- en communicatiesystemen
  • Controle- en beveiligingssystemen
  • Multitechnische energiediensten

Comfort verhogen staat op 1, en ook nog eens op een duurzame, energiezuinige manier.

Binnen Tech FM Zuid met als vestiging Elsloo richten wij ons op het optimaliseren van gebouwgebonden installaties op technisch facilitair vlak en leveren wij een belangrijke bijdrage op het gebied van asset management.

Met ruim 60 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het team SPIE Tech FM Zuid een hechte club waar er altijd oprechte aandacht is voor iedereen. Zo heerst er een informele sfeer en is het management toegankelijk voor jouw vragen en opmerkingen. We zijn een hecht team met ieder zijn talent, professioneel met korte communicatielijnen. Regelmatig komt SPIE Tech FM bij elkaar om kennis te delen en je wordt jaarlijks uitgenodigd voor de bbq, de Roadshow, borrels en het Sinterklaasfeest.

Wat ga je doen

Als Inspecteur kom je in een klein informeel team van inspecteurs terecht. De inspecteurs zijn het gezicht van SPIE voor onze klanten. Je voert dagelijks inspecties uit aan Electrische installaties (NEN3140 / NEN1010, SCIOS scope 8 en 10). Na afloop van elke inspectie stel je een rapportage op conform de normen en adviseer je de klant waar nodig.

Jouw profiel

  • een afgeronde MBO opleiding in de elektro- of energietechniek of gelijkwaardig (TBI/TSI)
  • ervaring als inspecteur is een pré

Wat SPIE biedt

Wij bieden je een baan bij een van de top 3 multi-technische dienstverleners van Nederland. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in je werk. Jij hebt zelf je mogelijkheden in deze functie in de hand, jij bepaalt je ontwikkeling en groei welke je zou willen.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Mike Jansen, Corporate Recruiter via telefoon of Whatsapp +31 6 10038940 of mail mike.jansen@spie.com

Wij bieden de mogelijkheden, jij bepaalt je toekomst!