Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG locatie Hollehof

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij de ambitie om deel uit te maken van een nieuw team? En deins je er niet voor terug om jouw eigen vernieuwende ideeën in te brengen? Dan is deze vacature voor jou bedoeld!

Als Verzorgende bij De Hollehof geef jij de bewoners de zorg die zij nodig hebben. Mensgerichte zorg wel te verstaan. Want dat is waar wij ons bij Sevagram op onderscheiden. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden dát is waar het om draait. Juist hiermee maken we het verschil in het leven van onze bewoners. Een baan als verzorgende IG bij een zorgorganisatie is misschien niet heel uniek. Werken bij een gecertificeerde Planetree-organisatie is dat wél.

Wat mag jij van ons verwachten?

Bij Sevagram vinden wij het belangrijk dat jij zelf de regie voert over jouw werk en daardoor ruimte hebt om beter en met meer plezier zorg te verlenen. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en leren graag met jou en van jou. We kijken naar jouw talenten en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij doen waar je goed in bent: onze bewoners de allerbeste zorg geven die zij verdienen. Bij Sevagram kun je bovendien rekenen op:

  • Een salaris conform FWG 35/40 cao VVT.
  • Mogelijkheid om parttime te werken.
  • Collegiaal roosteren.
  • Interessante extra’s zoals een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, eindejaarsuitkering, goed pensioen, reiskostenvergoeding, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Bij Sevagram maak jij het verschil!

Als Verzorgende bij Sevagram kun je rekenen op een boeiende en afwisselende baan waar veel bij komt kijken. Je bent het aanspreekpunt voor bewoners en familie als het gaat om zorgverlening. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de continuïteit ervan. Je werkt mee in de dagelijkse verzorging. Jij gaat met een warme, respectvolle en liefdevolle manier om met de bewoners en met je collega’s.

Omdat je in deze functie ook te maken krijgt met de psychische en sociale aspecten van de zorg is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Sociale vaardigheden, met name tact en hulpvaardigheid, zijn van belang bij het ondersteunen van cliënten.

Zo maak jij het verschil:

  • Je bent gediplomeerd Verzorgende IG.
  • Je bent iemand waar het team en de bewoners op kunnen rekenen.
  • Je werkt graag zelfstandig, maar kunt ook prima je weg vinden binnen een team.
  • Het werken in wisselende diensten is voor jou geen probleem.
  • Het gevoel voor het geven van 1-op-1 aandacht zit in jouw bloed.

Wil je meer weten over de functie, het team of de locatie? Neem contact op met Leon Lemmens! 

Tot snel!

Arbeidsvoorwaarden