Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: ANIOS

Werkgever:Sevagram
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij als basisarts, beginnend huisarts, ouderenarts in spe of revalidatiearts graag ervaring op doen in de ouderenzorg? Dan is dit de springplank voor jou naar je volgende stap in je loopbaan!

Voor zowel de chronische zorg in haar zorgcentra als voor geriatrisch revalidatiecentrum Plataan zoekt Sevagram een: 

Basisarts ouderengeneeskunde / A(N)IOS (32 – 36 uur per week)

Als A(N)IOS of beginnend huisarts krijg je de kans om ervaring op te doen in de ouderenzorg om je zo verder te ontwikkelen tot o.a. specialist ouderengeneeskunde. Je werkt in een multidisciplinair team en richt je, naast de medische behandeling voor cliënten, ook op de relatie met verwijzers, zoals ziekenhuis en huisarts. Verder heb je interesse in het ontwikkelen van beleid en de implementatie hiervan.

In deze functie ben je op meerdere plekken inzetbaar, zoals geriatrische revalidatiezorg, psychogeriatrische-, somatische- en gerontopsychiatrische – eerstelijnszorg, waardoor jij brede ervaring opdoet.

Als A(N)IOS of beginnend huisarts kun jij jezelf in deze functie volop uitdagen en ontwikkelen in je vak.

Zo maak jij het verschil!
Als A(N)IOS communiceer je op een prettige wijze en weet je collegae en zorgmedewerkers te enthousiasmeren. Je neemt deel aan het multidisciplinaire behandelteam, waarbij je deels zelfstandig en deels onder supervisie van de specialist ouderengeneeskunde functioneert. Jij daagt jezelf graag uit, bent enthousiast, zelfstandig, ambitieus en stelt je kritisch op, ook ten opzichte van je eigen functioneren.

Daarnaast herken je jezelf in de volgende punten:

  • Je bent BIG-geregistreerd basisarts of beginnend huisarts;
  • Het draaien van bereikbaarheidsdiensten is voor jou geen bezwaar (de standaard werktijden zijn op doordeweekse dagen van 8.30 tot 17.00 uur);
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
  • Je kent en hanteert daarnaast de wet- en regelgeving met betrekking tot de gezondheidszorg en protocollen.

Waar kun jij op rekenen?

  • Zodra jij beschikbaar bent, kun jij starten;
  • Salaris conform FWG 65, cao VVT;
  • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde;
  • Intensieve begeleiding, wekelijks, door een specialist ouderengeneeskunde als supervisor. Daarnaast is de specialist ouderengeneeskunde dagelijks laagdrempelig consulteerbaar;
  • Na de inwerkperiode participeer je in de bereikbare dienst in de voorwacht met een specialist ouderengeneeskunde in de achterwacht;
  • Voor BIG-geregistreerd basisartsen geldt een dienstverband van 32 – 36 uur per week;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Met wie kom jij te werken?
Als ANIOS ben je onderdeel van de vakgroep medische dienst. Laagdrempelig, bereid zijn elkaar te helpen, kennis delen, vakinhoudelijk en maatschappelijk handelen, professionaliteit, kwaliteit en van elkaar leren. Daarnaast participeren wij in de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialist, huisarts en begeleiden wij coassistenten.

Matchen we?
Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staat Noraly Groenveld, verpleegkundig specialist & vakgroepvoorzitter medische dienst, je graag te woord.

*Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag en een referentiecheck maken deel uit van de benoemingsprocedure.

** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.