Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Boekhouder/Administrateur

Werkgever:SATIJNplus Architecten
Plaats:Born

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wij zijn een architectenbureau met bijna 60 jaar ervaring en gehuisvest in Born, gemeente Sittard-Geleen. Ons team levert een actieve bijdrage aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Wij worden met name betrokken in complexe restauratie- en herbestemmingsprojecten, wijkontwikkeling en woonzorg-concepten. Samen met de opdrachtgever in een vroeg stadium zoeken naar creatieve, innovatieve, duurzame en (financieel) haalbare oplossingen is de kracht van het bureau.

Per 1 juli a.s. hebben wij een vacature voor de functie van: Boekhouder/Administrateur | 32 uur per week

Wat ga je doen?

De boekhouder/administrateur ondersteunt de directie, de financiële controller en de projectleiders. Je registreert, controleert en verzorgt de interne verslaglegging. Uiteraard hoort ook het boeken en verwerken van alle financiële gegevens binnen ons bureau tot je takenpakket, zoals de debiteuren-, crediteuren-, grootboek- en salarisadministratie en het verwerken van belastingaangiftes. Je bereidt samen met de projectleiders de periodieke facturatie aan opdrachtgevers voor.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste aanpakker die integer en betrouwbaar is. Nauwkeurig, stressbestendig en flexibel. Als financiële professional ben jij een onmisbare steunpilaar voor ons team.

Functie-eisen

MBO+ werk- en denkniveau op basis van een afgeronde mbo-opleiding in financiële richting. Aantoonbare ervaring met financiële administraties.

Wat bieden wij:

Uiteraard een marktconform salaris. Uitdagende projecten. Flexibele werktijden. Toekomstperspectief. Goede werksfeer met betrokken collega’s en leuke activiteiten. Onze medewerkerspagina al gezien? www.satijnplus.nl/medewerkers SATIJNplus Architecten is lid van de Stichting Fonds Architectenbureaus en conformeert zich aan de CAO van deze beroepsgroep. De CAO biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

Interesse?

Interesse of wil je informatie? Maakt dit kenbaar aan Wim Heuts, via wheuts@satijnplus.nl We kijken naar je uit