Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Maître-Sommelier

Werkgever:Saillant Hotel Kasteel Doenrade
Plaats:Doenrade

Maître-Sommelier (FT)

Functieomschrijving

Ben jij een gastheer of -vrouw in hart en nieren en heb je grote affiniteit met food & beverage? Til jij gastvrijheid naar een hoger niveau en beschik je over de nodige leidinggevende skills om een team aan te sturen? Zie je het zitten om door te groeien binnen een jonge organisatie? Pak dan nu je kans!

Jouw rol

Als maître-sommelier ben jij verantwoordelijk voor het eerste contact met onze gasten. Je verwelkomt de gasten, verzorgt de check-in en informeert de gasten actief over het hotel en de omgeving. Je bent in staat de gastwensen te inventariseren en daarop te reageren. Je bedient de telefooncentrale en voert secuur de bijbehorende administratieve werkzaamheden uit. Je beantwoordt e-mails en bent in staat reserveringen te werken in het hotelreserveringssysteem. Ook verzorg je de check-out van vertrekkende gasten. Je bent een flexibel inzetbare teamplayer en je collega’s kunnen echt op je bouwen. Bovendien heb je de nodige F&B-ervaring en kun je waar nodig ondersteuning bieden in de restaurantoperatie.

Jouw profiel

Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat:

  • Een ervaren, representatieve en servicegerichte gastheer/gastvrouw bent
  • Beschikt over leidinggevende kwaliteiten en tevens een teamplayer bent
  • Flexibel bent en zeker geen 9 tot 5 mentaliteit hebt
  • “De lat steeds hoger wilt leggen”
  • Communicatief vaardig bent in het Nederlands, Engels en bij voorkeur Duits
  • Veel aandacht hebt voor kwaliteit
  • Commercieel kunt handelen

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende fulltime functie
  • Salariëring conform horeca cao, uiteraard afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • Werkplek in een jonge organisatie met leuke collega’s.

Kasteel Doenrade & Saillant Collection

Het unieke Kasteel Doenrade is gelegen in de omgeving van Sittard en Geleen en beschikt over 20 hotelkamers, een intiem restaurant en 5 multifunctionele zalen met diverse mogelijkheden voor feesten en partijen. Bij Kasteel Doenrade staan aandacht, service en oog voor detail centraal. Kasteel Doenrade behoort tot de Saillant Collection, een groeiende hotelorganisatie bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 hotels in Zuid-Limburg. ‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie. Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor.

Interesse?

Solliciteer door je motivatie en CV te sturen naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!