Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Communicatie adviseur

Werkgever:RWM Afval & Reiniging
Plaats:Sittard

RWM N.V. is het regionale afvalinzamelings- en reinigingsbedrijf in de Westelijke Mijnstreek en de gemeente Echt-Susteren. Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een enthousiaste collega. Ben je een echte teamplayer en sta je stevig in je schoenen? Vind je het leuk om samen met je collega’s onze organisatie verder te ontwikkelen op het gebied van communicatie? Dan zoeken wij jou!

RWM

De hoofdtaak van RWM is het inzamelen van huishoudelijk afval, het beheren van de milieuparken en het verzorgen van de reiniging van de openbare ruimte. RWM verricht daarnaast ook andere taken in de openbare ruimte zoals gladheidbestrijding en onkruidbestrijding.

De samenloop van bedrijvigheid, de afvalbranche, kwalitatief hoge dienstverlening en personeel met diverse belangen, geeft veel dynamiek waar belangen kunnen botsen. Deze dynamiek vraagt veel van RWM en dus ook van haar medewerkers. RWM is hierin succesvol, maar het kan nog beter en jij levert, met jouw werk- en levenservaring, aan deze verdere ontwikkeling een belangrijke bijdrage.

RWM is volop in beweging en bestaat uit een operationele afdeling (Buitendienst) en een Stafafdeling. Onze organisatie is groot genoeg voor uitdagend werk en klein genoeg voor korte lijnen en veel verantwoordelijkheid. Ons team is heel divers: van vaklui die deskundig zijn op hun vakgebied tot jonge medewerkers. Als communicatie adviseur wordt je direct aangestuurd door de directeur-bestuurder en sta je tevens tussen de mensen op de werkvloer. In deze functie heb je contact met de directeur-bestuurder, management en overige medewerkers van RWM als ook met burgers, medewerkers van gemeenten en overige externe partijen.

Betrokkenheid voor milieu en mens zit in ons DNA. Sociaal werkgeverschap vinden wij als organisatie belangrijk en het geeft jou, vanuit jezelf een extra uitdaging om hieraan jouw bijdrage te kunnen leveren.

Wat ga je doen?

Je bent een allround communicatie adviseur en wordt bij RWM een ‘spin in het web’ voor alle interne en externe communicatie. Variërend van het creëren van content voor onze website en socials tot het adviseren over de nieuwste communicatie ontwikkelingen. Je bent niet alleen de adviseur die onze strategie vormgeeft, maar ook de uitvoerder die zorgt dat elke boodschap sprankelt en bijdraagt aan een sterkere connectie met onze gemeenschap. Daarnaast redigeer je teksten / web teksten en schrijf je persberichten.

Wat verwachten wij van jou?

 • HBO opleiding op het gebied van communicatie;
 • Sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • Je kan je makkelijk inleven in verschillende doelgroepen / belanghebbenden;
 • Je hebt een stevige en zelfstandige persoonlijkheid met gezonde ‘hands on’-mentaliteit;
 • Je bent initiatiefrijk, tactisch en flexibel en weet je werkzaamheden goed te plannen.
 • In stresssituaties weet je het ‘hoofd koel’ te houden en behoud jij je gevoel voor humor;
 • Jouw adviesvaardigheden komen goed van pas en je brengt jouw advies met overtuiging;
 • Je bent gericht op samenwerking en in staat om zowel binnen de afdeling als daarbuiten voor verbinding te zorgen.

Wat bieden wij jou?

 • Een dynamische functie met fijne collega’s en informele werksfeer;
 • Een fulltime dienstverband van 40 uur per week;
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden;
 • Salaris conform de CAO GEO/Service schaal J (indicatie tussen de € 3781,- en maximaal €5314,- bruto per maand gebaseerd op een 40-urige werkweek);
 • Een persoonlijk arbeidsvoorwaarden budget met een maandelijkse opbouw van 13,44 % van het bruto maandsalaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;
 • Investering in je toekomst in de vorm van instructies en bijscholing;
 • Een dienstbetrekking met uitzicht op een vast dienstverband.

Verificatie van referenties en een assessment kunnen onderdeel uitmaken van het werving- en selectieproces.

Meer informatie over RWM?

Deze is te vinden op www.rwm.nl de vacature inclusief bedrijfsfilm is ook te vinden op https://www.rwm.nl/over-ons/werken-bij-rwm/vacatures

Geïnteresseerd?

Herken jij je in het profiel? Reageer dan uiterlijk 22 april 2024 en stuur jouw cv en motivatiebrief naar het mailadres: sollicitatie@rwm.nl, onder vermelding van Communicatie adviseur.

Wil je meer informatie over deze functie, bel dan met Jojanneke Scholten (HR-adviseur), bereikbaar op 06-27191526

De selectiegesprekken worden gepland op ons kantoor te Sittard. We zullen je hierover tijdig informeren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.