Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Supervisor Inbound

Werkgever:Refresco Benelux
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Inbound, performance management en fleetmanagement; dit en nog veel meer komt allemaal aan bod in deze uitdagende en afwisselende functie. Dé uitgelezen kans om jezelf breed te ontwikkelen. Als Supervisor Inbound ben jij verantwoordelijk voor alle coördinatie rondom de inkomende logistieke afhandelingen. Dit betekent dat jij de aanvoer van grondstoffen zoals halffabricaten controleert regelt en dit afstemt met de verschillende afdelingen. Daarnaast heb je taken en verantwoordelijkheden zoals:

  • Verzorgen en controleren van voorraadverschillen;
  • Controleren en verwerken van inkomende goederen;
  • Rapportage van de vastgestelde KPI’s waaronder Operational Equipment Effectiveness (OEE);
  • Personeelsplanning maken;
  • Actieve deelname aan geplande meetings;
  • Budget gericht sturen.

Kortom, jij zorgt ervoor dat de productie door kan gaan. Door jouw proactieve houding en kennis van de processen weet jij hoe je het productieproces optimaal faciliteert, je weet wat er fout kan gaan en nog belangrijker; je weet dit te voorkomen door accurate stock checks te laten uitvoeren. Je doet dit samen met je team dat uit een 15 tot 17 FTE bestaat.

Wie zoeken we?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten die verantwoordelijk en ondernemend zijn met een hbo werk- en denkniveau en die door willen groeien naar een logistieke management functie. Inmiddels heb je ongeveer 5 jaar relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare rol. Dit kan door een afgeronde HBO-opleiding of ervaring. Je hebt gedegen kennis van supply chain processen, (productie) planning en administratie. Ook weet je hoe je deze processen proactief kunt verbeteren. Als persoon ben je een teamplayer, sterk in het stellen van prioriteiten en presteer je stabiel, ook onder druk. Je bent accuraat, hebt oog voor details en ervaring met het werken in SAP. Je hebt een commercieel gevoel waardoor je beslissingen weet te maken die je goed hebt afgewogen en waarin je de belangen van diverse afdelingen in acht hebt genomen.

Wat bieden wij jou?

Refresco is een gezond bedrijf waar we samenwerking en ontwikkeling belangrijk vinden. We vinden het belangrijk dat je je kan ontwikkelen als professional binnen onze organisatie. We belonen je voor deze afwisselende baan met: een markt conform salaris tussen de € 2.700 – 3.800 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van ervaring, competenties en opleiding o.b.v. 40 uur. Pensioenregeling met beperkte eigen bijdrage, winstuitkering, bonus potentieel, bijdrage voor ziektekostenverzekering, reiskosten vergoeding en persoonlijke ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Er bestaat een grote kans dat je wel eens wat hebt gedronken wat is geproduceerd bij Refresco, en daar zijn we trots op! Refresco Benelux is een van de business units van Refresco: 's werelds grootste onafhankelijke producent van frisdranken, vruchtensappen en softdrinks voor vooraanstaande (inter)nationale retailers en A-merkfabrikanten. De productie vindt plaats in vijf 'state-of-the-art' vestigingen, verspreid over Nederland en Belgie. Met een jaarlijks groeiend productievolume van 3.2 miljard units realiseert onze business unit een omzet van meer dan 600 miljoen euro met behulp van ca. 1300 medewerkers. De kernwaarden ‘Gedreven’, ‘Verantwoordelijk’, ‘Wendbaar’, ‘Excellent’ en ‘Ondernemend’ vormen de hoekstenen van het beleid en succes van onze organisatie. Met de focus op innovatie zoekt Refresco altijd naar nieuwe en alternatieve manieren om de kwaliteit van onze producten en verpakkingen aan te laten sluiten op de wensen van onze klant en consument op een duurzame manier. De komende jaren verwachten wij een forse groei en zijn op zoek naar nieuwe collega’s om dit samen te realiseren! www.refresco.nl