Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Operator 5 Ploegen

Werkgever:Refresco Benelux
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als Operator bij Refresco in Sittard ben je verantwoordelijk voor: de veiligheid, kwaliteit en output.

Jouw werkzaamheden bestaan uit: het instellen, bedienen en ombouwen van machines en de controle op de borging van de kwaliteit van het proces. Je rapporteert direct aan de Assistent Teamleider Productie.

We hebben 6 productie lijnen met de daarbij horende machines. Ook reinig je de machines, apparatuur en leidingen en ben je verantwoordelijk voor het aan- en/of afvoeren van hulpmiddelen en verpakkingsmaterialen.

Erg belangrijk bij Refresco is de kwaliteit van de producten. Het is dan ook een van je belangrijkste taken als Operator om kwaliteitscontroles en de registratie hiervan uit te voeren. Het zorgdragen voor de (voedsel)veiligheid, milieu, orde en de netheid staat bij Refresco centraal.

Bij Refresco willen we continu verbeteren. Als Operator speel je daar een belangrijke rol in. Het inbrengen van verbetervoorstellen zal dus zeer gewaardeerd worden.

Als Operator bij Refresco ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces bij een machine. Het is van belang dat je zo nodig ingrijpt als er veranderingen of moeilijkheden voorkomen. Zo komt wel eens voor dat een machine een storing heeft, de taak van de Operator is dan om zoveel mogelijk de eerste lijnstoringen te verhelpen. Ook betekent het dat je collega’s zoveel mogelijk ondersteunt en samenwerkt.

Ben jij onze nieuwe collega?

We zijn naar jou op zoek als nieuwe collega als je de ambitie hebt om je te blijven ontwikkelen, je kennis te vergroten en je wilt inzetten voor voortdurende verbetering en groei van Refresco! Wat je nog meer nodig hebt om aan de slag te gaan als Operator bij Refresco:

  • MBO 3 werk- en denkniveau met technische affiniteit of VAPRO (mechanisch);
  • enige relevante ervaring, waarvan een aantal jaar als operator;
  • bereid om te werken in 5 ploegensysteem;
  • food achtergrond is een grote pré, de grote voorkeur gaat uit naar een productie omgeving (procestechniek) met vergelijkbare machines zoals vullijnen;
  • Je hebt een verantwoordelijke en proactieve houding en bent zeer kwaliteitsbewust;
  • Je hebt oog voor detail en je wilt je graag inzetten om de afdeling op te zetten en verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij:

Refresco is een gezond bedrijf waar we samenwerking en ontwikkeling belangrijk vinden. Je werkt met de nieuwste productie technologieën en om je kennis up to date te houden investeren we in opleidingen en ontwikkeling van onze mensen. We belonen je voor deze belangrijke rol met:

  • Een salaris van € 2381,97 - € 2867,26 bruto per maand op fulltime basis afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Je krijgt een ploegentoeslag;
  • 25 vakantiedagen;
  • 13 adv dagen + 1 brugdag voor het werken in ploegendienst;
  • 8% vakantiegeld;
  • 2% eindejaarsuitkering;
  • Passende KM-vergoeding;
  • Bijdrage in ziektekosten;
  • Doorgroeimogelijkheden naar Operator C, Siroopbereider, Assistent Teamleider, Teamleider Productie.

Wie zijn wij?

Er bestaat een grote kans dat je wel eens wat hebt gedronken wat is geproduceerd bij Refresco, en daar zijn we trots op! Refresco Benelux is een van de business units van Refresco: werelds grootste onafhankelijke producent van frisdranken, vruchtensappen en softdrinks voor vooraanstaande (inter)nationale retailers en A-merkfabrikanten. De productie vindt plaats in vijf “state-of-the-art” vestigingen, verspreid over België en Nederland. Met een jaarlijks groeiend productievolume van 3.2 miljard units realiseert onze business unit een omzet van bijna 600 miljoen euro met behulp van ca. 1300 medewerkers.

De kernwaarden ‘Gedreven’, ‘Verantwoordelijk’, ‘Wendbaar’, ‘Excellent’ en ‘Ondernemend’ vormen de hoekstenen van het beleid en succes van onze organisatie. Met de focus op innovatie zoekt Refresco altijd naar nieuwe en alternatieve manieren om de kwaliteit van onze producten en verpakkingen aan te laten sluiten op de wensen van onze klant en consument op een duurzame manier. De komende jaren verwachten wij een forse groei en zijn op zoek naar nieuwe collega’s om dit samen te realiseren! Neem een kijkje op onze website via volgende link: Refresco - Van Passie naar Droombaan - YouTube

Is dit de uitdaging waar je naar op zoek bent? Kom dan gauw langs voor een kennismaking, de koffie staat klaar! Klik op de sollicitatiebutton om te reageren. Heb je nog andere vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Britt Pasaribu, britt.pasaribu@refresco.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Het wervingsproces
  • Ben jij de geschikte kandidaat voor ons? Solliciteer met je CV via onze website.
  • We beoordelen je sollicitatie en nodigen je uit voor een gesprek.
  • Als jij de voorkeurskandidaat bent, bieden we je een contract aan en heten we je welkom bij Refresco!
  • Refresco is van mening dat het principe van gelijke kansen fundamenteel is voor de waarden van ons bedrijf. Ons doel is om alle werknemers een rechtvaardige en eerlijke behandeling te bieden. We discrimineren niet op grond van geslacht, leeftijd, handicap, burgerlijke staat, huidskleur, ras, religie, etnische afkomst, seksuele geaardheid of geslachtsverandering.