Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Recruiter

Werkgever:Profcore
Plaats:Geleen

Is het maken van de juiste match tussen uitdagende vacatures en dé perfecte kandidaten jouw kracht? Ben je commercieel ingesteld en heb je interesse in de Procestechniek & Logistiek? Reageer dan snel en join the team ProfCore!

Waarom ProfCore

ProfCore heeft ruim 80 opdrachtgevers verdeeld over Limburg en Zuid-Oost Brabant. Samen met het recruitment team dat bestaat uit 4 collega recruiters en een recruitment teamleider, stem je wekelijks de vacatures en kandidaten op elkaar af en worden taken verdeeld. Vervolgens ga je als zelfstandig Recruiter aan de slag met het searchen naar nieuwe kandidaten voor regio Zuid.

Als Recruiter van ProfCore bouw je mee aan ons team en je geeft daarin adviezen om onze wervingsprocessen te optimaliseren. Je bent een belangrijke interne gesprekspartner voor ons operationeel- en projectmanagement. Het is cruciaal om in contact te blijven met belangrijke samenwerkingspartners denk hierbij aan scholen, gemeenten en externe partijen.

Dagelijks ga je aan de slag:

  • Met het voeren van sollicitatiegesprekken en hebt daarbij het doel om de ambitie van de kandidaat te achterhalen om vervolgens de perfecte match te maken.
  • Met het begeleiden van sollicitant tussen aanname en start met als doel dat hij of zij tijdig kan onboarden.
  • Met het onderzoeken van nieuwe kanalen en wervingsstrategieën.
  • Met het searchen en maken van de juiste match, werk je jouw arbeidsmarktcommunicatieplannen uit samen met onze marketingafdeling. Je weet immers waar jouw doelgroep zich bevindt en hoe ProfCore hen het beste kan bereiken.

Wie ben jij?

Als Recruiter binnen ProfCore ben jij dé gesprekspartner voor de vacature. Je staat sterk in je schoenen, bent communicatief vaardig en wilt altijd scoren. Verder beschik je over:

  • Creativiteit en doorzettingsvermogen: in een krappe arbeidsmarkt weet je op verrassende manieren toch de juiste flexwerkers te vinden.
  • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Als je bekend bent met de procestechniek en de logistieke sector is dat een pré
  • Je bent op de hoogte van de laatste ins- en outs op het gebied van arbeidsmarkt en blijft jezelf hierin ontwikkelen
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je bent 32-40 uur beschikbaar

Wat biedt ProfCore?

Je komt te werken in een organisatie met een informele collegiale werksfeer. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris gebaseerd op de kennis en ervaring. Een leaseauto, smartphone en laptop maken ook onderdeel uit van de functie evenals 34,5 verlofdagen én een vrije dag op jouw verjaardag! Tot slot investeren wij graag in jou als onze collega door het bieden van een recruitment professional opleiding of andere korte cursussen.

Interesse?

Klik dan snel op de sollicitatiebutton hieronder en stuur jouw reactie! Heb je nog vragen omtrent de vacature dan kun je jouw vraag sturen naar laura.machiels@profcore.nl