Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG kleinschalig wonen

Werkgever:Privézorg Limburg
Plaats:Susteren

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's... Jij ook?

Binnen Privezorg Limburg zoeken wij enthousiaste en flexibele Verzorgende IG'ers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Vind jij het leuk om in onze kleinschalige woonvoorziening Looiwinkel te werken waar persoonlijke en belevingsgerichte zorg hoog in het vaandel staat? Maak je makkelijk contact met zowel cliënten als collega's? Reageer dan snel op deze openstaande vacature!

Wie zijn wij?

Privézorg Limburg, in 2015 opgericht door Roger Bekkers en Ruurd van der Goot, is een jonge, dynamische, flexibele zorgorganisatie die sterk de nadruk legt op kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. De pijlers van Privézorg Limburg bestaan uit thuiszorg, verpleeghuiszorg en dagbesteding. Lijnen met de eerstelijnszorg zijn kort. Fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist en diëtist zijn makkelijk inzetbaar.

Missie Het doel van privézorg Limburg is het faciliteren van een omgeving die zo veel mogelijk aansluit op het leefmodel van de individuele cliënten, zodat ze hun leven zo veel als mogelijk op de door hen gewenste wijze kunnen voortzetten. We streven naar een klantgerichte benadering en behandeling. Mogelijkheden, wensen en behoeften van de cliënt vormen te allen tijde het uitgangspunt.

Visie De vraag van de cliënt is het uitgangspunt voor ons werk. De cliënt is de opdrachtgever die zo lang mogelijk de regie over zijn eigen leven voert en de verantwoordelijkheid heeft en neemt voor zijn of haar eigen leven. Vanuit deze visie wordt het belang onderkend van de individuele cliënten en hun sociale netwerk. Desgewenst ondersteunen we, in samenspraak met familie en relaties, de cliënt hierbij. Daar zijn vanzelfsprekend professionele medewerkers en betrokken vrijwilligers voor nodig. Privézorg Limburg wil hen als werkgever graag blijven binden, boeien en stimuleren.

Functie-eisen:

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende (IG)
  • Je bent bevoegd en bekwaam om alle handelingen van een Verzorgende IG uit te voeren
  • Je hebt minimaal 1 jaar recente en relevante werkervaring in de zorg
  • Je bent beschikbaar voor ochtend-, dag-, avond- en nachtdiensten evenals in het weekend
  • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer
  • Je bent professioneel, enthousiast en gemotiveerd
  • Krijgt energie van werken in de zorg
  • Ervaring en affiniteit om te werken met mensen met dementie is een pre!

Dit kunnen wij jou bieden:

Om te beginnen een fijne inwerkperiode en een jaarcontract (intentie tot vast); Kansen om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door ons online leerportaal of een opleiding tot verpleegkundige; Uren in overleg en salaris conform cao VVT, FWG 35 (min. €1.902 en max. €2.761 bij 36 uur exclusief onregelmatigheidstoeslag); Mogelijkheid tot het volgen van een vervolgopleiding zoals EVV'er of verpleegkundige opleiding Fijne extra’s zoals een 13e maand; pensioenopbouw, een fietsplan, en een personeelswinkel met leuke kortingen.