Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: EVV\'er Kleinschalig Wonen

Werkgever:Privézorg Limburg
Plaats:Susteren

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij graag het verschil maken, kun jij je goed inleven in een ander en wil je graag écht iets voor mensen betekenen? Dan is Zorgcentrum Looiwinkel te Spaubeek op zoek naar jou.

Wat ga je doen:

Als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV'er) coördineer je de individuele zorg, conform het zorgplan. Je bent de spil in het netwerk van alle collega's die betrokken zijn rondom de zorgverlening aan de cliënten, waar de nadruk ligt op activiteiten. Je begeleidt en bent het eerste aanspreekpunt voor de cliënten en hun relaties. Je stimuleert het zelfstandig functioneren, coördineert de uitvoering van de zorg en bewaakt de kwaliteit en voortgang. Je analyseert de zorgvragen, je formuleert zorgdoelen, je beheert en evalueert zorgplannen en zorgdossiers. Je werkt actief mee aan het uitvoeren van de zorgplannen. Voorbehouden handelingen verricht je conform de Wet B.I.G. Voor deze vacature zijn we op zoek naar mensen die zowel dag, avond-, nacht- en weekenddiensten willen draaien en het een uitdaging vinden kennis over te dragen door het begeleiden van leerlingen en stagiaires.

De locatie

Zorgcentrum Looiwinkel in Spaubeek is een kleinschalig woon-zorgcomplex voor mensen die afhankelijk zijn van verpleging en verzorging en voor mensen met alzheimer die in het dagelijkse leven structuur, begeleiding en persoonsgerichte zorg nodig hebben. Het unieke van zorgcentrum Looiwinkel is dat het een verlengde is van thuis; kleinschalig, maatwerk en een-op-een begeleiding. Kortom, korte lijnen voor de bewoner en familie.

Functie-eisen:

  • Diploma Verzorgende-IG of verpleegkundige;
  • Enige jaren relevante werkervaring;
  • Je bezit organisatorische kwaliteiten, bent initiatiefrijk en cliëntgericht;
  • Je kunt goed luisteren, begrip tonen en tactvol communiceren;
  • Je staat open voor veranderingen en je hebt een flexibele instelling;
  • Je kunt goed met anderen samenwerken, omgaan met weerstand en weet dit om te buigen;
  • Je beschikt over goede computervaardigheden in verband met het werken met digitaal cliëntdossier.
  • Ervaring met PG is een pre.

Wat bieden wij:

Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.060,18 (Conform FWG 40 CAO VVT) voor een Verzorgende IG op basis van 36 uur. Voor een verpleegkundige FWG 45 maximaal €3363,22 op basis van 36 uur. Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, collectieve zorgverzekering en de mogelijkheid om mee te doen aan het Keuzemode waarbij je tegen fiscaal gunstige voorwaarden een fiets, computer of tablet kunt aanschaffen.

Informatie en sollicitatie:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Linda Sangers, kwaliteitsverpleegkundige , 06-38907469 Als onderdeel van de selectieprocedure zullen er, in overleg, referenties worden ingewonnen.