Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Fullstack Developer

Werkgever:PHI
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

E-Health heeft de toekomst. Intergrin heeft de ambitie voorop te blijven lopen als het gaat om het leveren van uitstekende blended health care. De afgelopen jaren hebben we met succes geïnvesteerd in de integratie van E-Health binnen onze verschillende behandelprogramma’s. Maar we willen meer! Ben jij de persoon die ons kan helpen onze zelf ontwikkelde zorgapplicaties intuïtiever en verder toekomstbestendig te maken?

Wie zijn we?

PHI (www.phi-med.nl) en Het Rughuis (www.hetrughuis.nl) leveren zorg op momenteel 12 behandellocaties verspreid over Nederland op basis van een uniek zorgconcept. Het aantal behandellocaties zal in Nederland de komende jaren sterk uitgebreid worden.

Intergrin is het moederbedrijf en levert voor alle vestigingen de shared service diensten.

De dienstverlening vanuit het hoofdkantoor richt zich op het faciliteren van deze zorg. Naast het centraal plannen van de behandeling bestaat de dienstverlening uit het versturen van zorgdeclaraties, het voeren van de financiële, personeels- en salarisadministratie en het werven van personeel.

De afdeling Applications binnen Intergrin is onder andere verantwoordelijk voor het beheer, de optimalisatie en doorontwikkeling van onze eigen ontwikkelde zorgapplicaties, waaronder een cliëntenportaal en een Elektronisch Patiënten Dossier (Care-EPD). Deze tools worden dagelijks gebruikt door de cliënten en behandelaren van PHI en Het Rughuis, alsook door medewerkers van Intergrin.

De snelle groei van de afgelopen jaren vraagt om verdere professionalisering. Daarnaast willen we ons nog sterker positioneren als voorloper op het gebied van digital therapeutics en E-Health. Continu streven we naar een optimalisatie van de door ons ontwikkelde applicaties. Onze huidige applicaties draaien op PHP en C#.NET en hier is verdere ontwikkeling gewenst, zodat ze passen bij onze (internationale) groeiambities en wens om “future-proof” te zijn.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden:

  • Je werkt samen met het bestaande team van developers en richt je op de ontwikkeling van de front- en back-end van onze applicaties;
  • Je beheert en onderhoudt nieuwe en bestaande software;
  • Je streeft naar verdere professionalisering van de code base;
  • Je bent verantwoordelijk voor de technische requirements van de nieuwe versies van onze tools, waarmee de kwaliteit en de efficiëntie van de zorg verbeterd wordt;
  • Je bent als onderdeel van het team sparringpartner voor diverse stakeholders;
  • Je geeft vanuit jouw expertise gevraagd en ongevraagd advies over de te bepalen koers van applicaties.

Wat breng je mee:

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • 3+ jaren ervaring in een soortgelijke functie. Minder ervaring? Overtuig ons dan van je kwaliteiten;
  • Je krijgt energie van het delen van je kennis met collega's;
  • Ervaring met C#/.NET Core en front-end frameworks zoals Ionic, Angular (typescript).
  • Enige ervaring en affiniteit met PHP development is een pluspunt;
  • Je hebt kennis van agile/scrum en ervaring met projectmatig werken;
  • Je bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken, hebt goede communicatie skills in het Nederlands en Engels en een hands-on mentaliteit.

Wat bieden wij:

Je krijgt een centrale rol binnen een groeiende organisatie. Jij kunt je voetafdruk neerzetten en bepaalt je eigen groei/toekomst. Je komt te werken in een team van enthousiaste collega’s in een jonge en uitdagende werkomgeving.

Sluit je aan bij ons team op missie om gezondheidszorg effectiever, eenvoudiger en toegankelijker te maken door middel van in house ontwikkelde software oplossingen.

Stay Healthy: Elke dag ontbijt, lunch, vers fruit en een sportabonnement

Create impact: b ouw digitale producten die door honderden behandelaren, collega's en clienten gebruikt worden. Je levert (indirect) een bijdrage aan een gezondere wereld.

Keep developing: ruimte om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen, wordt beter in je werk en groei binnen de organisatie.

Work from anywhere: een hybride werkomgeving waarbij je welkom bent op kantoor, en deels thuiswerken mogelijk is.

Verder bieden we:
  • Een passend salaris – afhankelijk van ervaring;
  • Een dienstverband voor 32 of 40 uur, met de mogelijkheid tot deels remote werken;
  • Een 7 maanden contract dat bij goed functioneren daarna zal worden omgezet naar een vast diensverband;
  • 28 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek;
  • Deelname pensioenfonds Zorg en Welzijn.
Interesse?

Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton met een cv. Je krijgt extra credits als je een korte toelichting geeft waarom je bij ons wil werken.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan naar 088 – 000 1660 en vraag naar Mandy van Mulken (Corporate Recruiter).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, we verzorgen de werving zelf.