Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Outbound Sales Representative

Werkgever:OIIO
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als (parttime) Outbound Sales Representative ben je de eerste gesprekspartner van geselecteerde ondernemers om ze te laten inzien dat ze een gigantisch zakelijk voordeel kunnen behalen dankzij onze diensten. Prestato heeft namelijk haar dienstverlening uitgebreid met een end-to-end business management tool die het MKB o.a. slimmer organiseert en winstgevender maakt.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag bij een snelgroeiende organisatie met het hoofdkantoor in Geleen. Een hip en modern bedrijf waar o.a. een voetbaltafel, dartboard en airhockey tafel klaar staan om je collega’s uit te dagen en waar iedere dag een gratis lunch geserveerd wordt. Er hangt een informele en gezellige sfeer, mede omdat we weten dat we de beste zijn in wat we doen!

Je maakt deel uit van ons in-house contactcentrum waar dynamiek en veelzijdigheid key zijn. We selecteren ondernemers in bepaalde doelgroepen waarna je ze actief benadert via voornamelijk telefoon. Daarnaast geef je gehoor aan contactaanvragen via onze social media kanalen en website. Je gaat vaardigheden ontwikkelen waarvan je de rest van je carrière profijt zult hebben.

Je kan werken vanaf 16 uur per week en de diensten zijn flexibel qua tijd. Nadat jij je trainingsdagen hebt gevolgd, weet je precies wat wij doen en hoe je een prospect verder gaat enthousiasmeren Benieuwd naar wie we zijn? Bekijk dan onderstaande video waarin we je een kijkje geven in ons bedrijf!

Je kunt je voorstellen dat je communicatief vaardig moet zijn, dat je niet bang bent om in een adviserende rol te stappen én iemand kunt aanzetten tot actie. Je maakt een afspraak met de prospect zodat een sales representative op locatie de ondernemer tot klant kan maken.

Werktijden

Je werkt volgens een flexibele planning van maandag tot en met vrijdag, waarin er in blokken van 4 uur wordt gewerkt. Wil je een hele dag werken? Geen probleem.


Onderstaand zijn de werktijden:

09.00 - 13.00

13.00 - 17.00

Je start met 2 trainingsdagen, want natuurlijk zorgen we ervoor dat je beslagen ten ijs komt.


Wat we zoeken

  • Je bent een echte ‘hunter’, je vindt het leuk om kansen te creëren.
  • Je bent tech-savvy en hebt affiniteit met software oplossingen.
  • Je bent niet op je mondje gevallen en communicatief sterk.

Dit vragen we van je

  • Er is geen minimale opleiding vereist;
  • Met ervaring in een soortgelijke functie heb je een streepje voor;
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar;
  • Je bent enthousiast en toont initiatief om het elke dag een beetje beter te doen.

Dit bieden we je

  • Avontuur. Een unieke kans om direct betrokken te zijn bij de verdere ontwikkeling van Prestato.
  • Uitdaging. Een functie met veel mogelijkheden. Het team is jong en enthousiast en alleen samen gaan we van Prestato een nóg groter succes maken.
  • Skills. We trainen en ontwikkelen verkoopskills waar je je hele carrière profijt van gaat hebben.
  • Geld. We zoeken toppers en dat belonen we met een uurloon van € 13,50 bruto.
  • Benefits. Gratis uitgebreide lunch in onze meetingpoint.
  • Goede werksfeer en een inspirerende thuisbasis in The Cubic.


Interesse?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur jouw motivatie en curriculum vitae naar ons op! Mocht je aanvullende vragen hebben over de procedure of functie, mail die dan via careers@oiio.online.