Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Accountmanager

Werkgever:OIIO
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

OIIO is een enthousiast bedrijf in de IT sector. Onze doelgroep hecht écht waarde aan haar klanten en is bereid daarvoor verder te gaan dan haar concurrentie. OIIO levert het meest professionele Customer Engagement portaal waarmee bedrijven hun service en digitale mogelijkheden naar een nieuw level kunnen brengen.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag bij een snel groeiende organisatie in ons hoofdkantoor (Geleen), perfect bereikbaar met openbaar vervoer. Een hip en modern bedrijf waar de voetbaltafel, het dartboard en de airhockey tafel klaar staan om je collega's in te maken. Er hangt een informele- en gezellige sfeer, mede omdat we weten dat we een rotsvast vertrouwen hebben in onze diensten! Die zekerheid stralen we uit, in alles dat we doen.

Als Account Manager bij OIIO, ben je een gesprekspartner voor (potentiële) klanten. Dit kunnen contacten zijn die voortvloeien uit onze online en offline campagnes, vanuit ons callcenter of die je zelf benadert.

Je wordt eigenaar van (een gedeelte van) het klantenbestand en zorgt ervoor dat dit bestand gaat groeien. Samen met je collega’s en ons marketing team bedenk je manieren om onze doelgroepen binnen het MKB te benaderen. Je doet productpresentaties om het OIIO platform aan prospects voor te stellen.

In de gesprekken die je voert met potentiele klanten ben je in staat om hun huidige uitdagingen te begrijpen en te vertalen naar OIIO oplossingen. Door jouw consultatieve verkoop skills slaag je erin de deals binnen te halen. Als de lead geconverteerd is naar klant, zorg je voor een vlekkeloze start.

OIIO is een “online first” company; de gesprekken die je voert zijn veelal via telefoon, videochat of eventueel e-mail. Om geen commerciële kansen onbenut te laten, benader je samenwerkingsverbanden, brancheverenigingen of bijvoorbeeld franchise-organisaties. Het is daarbij goed denkbaar dat gesprekken met dat soort partijen wel in persoon gevoerd dienen te worden.

Wat we zoeken

  • Je bent een echte ‘hunter’, je vindt het leuk om leads te vinden, op te volgen en deals te sluiten
  • Je hebt ervaring in het werken met ZZP’ers en het MKB en je weet hoe je ze het best kan benaderen
  • Je bent tech-savvy en hebt affiniteit met software oplossingen die het leven van een ondernemer veel makkelijker zullen maken.

Dit vragen we van je

  • Jij kunt overtuigen en inspelen op de behoeftes van onze potentiële klanten, waarbij de branches zeer uiteenlopend zijn; Je hebt ervaring of affiniteit met de verkoop van een softwaredienst en/of abonnementen;
  • Online Sales (e-commerce) zal de komende jaren een prominentere rol krijgen, dit begrijp jij als geen ander en hier wil je ook zelf in investeren;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau in de commerciële richting of vergelijkbaar;
  • Je bent een multitasker, houdt het overzicht, ook als het super druk is;
  • Je bent enthousiast en toont initiatief om het elke dag een beetje beter te doen;

Dit bieden we je

  • Avontuur. Een unieke kans om direct betrokken te zijn bij de ontwikkeling van OIIO.
  • Uitdaging. Een functie met veel mogelijkheden. Het product is nieuw. Het team is jong en enthousiast en alleen samen gaan we van OIIO een nóg groter succes maken.
  • Vakantie. 28 vakantiedagen.
  • Geld. We zoeken toppers en daar hoort een aantrekkelijk salaris bij.
  • Pensioen. Flexibele pensioenopbouw bij a.s.r.
  • Benefits. Gratis uitgebreide lunch in onze meetingpoint en een sportabonnement;
  • Flexibiliteit. Remote werken is de toekomst. Je mag ook buiten Limburg woonachtig zijn, want je hoeft niet iedere dag op kantoor te zijn;
  • Goede werksfeer. Gezellige borrels en een inspirerende werkomgeving in The Cubic.

Bekijk ook onze video:

Kom werken bij OIIo from OIIo on Vimeo

Interesse?

Herken je jezelf en je ambities in bovenstaande functie? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur jouw persoonlijke, creatieve motivatie en curriculum vitae naar ons op! Mocht je aanvullende vragen hebben over de procedure of functie, bel naar 088-1180110 en vraag naar Jordy Bakx (Sales & Marketing Manager – OIIO Benelux BV).