Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Gevorderd Assistent Accountant

Werkgever:Mullebergh Accountancy & Advies
Plaats:Born

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ma2 / Mullebergh accountancy & advies BV is al 25 jaar een kleinschalige accountantsorganisatie met een goede reputatie. Wij bedienen de MKB-markt vanuit Born; wij hebben als Horizontaal Toezicht kantoor een convenant met de belastingdienst. Wij zijn op zoek naar een gevorderd assistent accountant voor 16 – 24 uren per week (dagen en uren zijn in onderling overleg te bezien).

Functieprofiel

Je gaat werkzaamheden verrichten voor een gevarieerde MKB klantenportefeuille. De taken bestaan onder andere uit:

  • Verwerken en beheren van financiële administraties voor cliënten waarbij kennis van of ervaring met Accountview en Exact een pré is;
  • Zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen;
  • Zorgen voor een goede dossiervorming en –beheer;
  • Zelfstandig contacten met cliënten onderhouden;
  • Signaleren adviesmogelijkheden en assisteren bij de uitvoering daarvan.

Wij vragen

Een geheel of merendeels afgeronde accountancy opleiding op HBO-niveau. Je hebt minstens 2 tot 3 jaar relevante werkervaring die bij voorkeur is opgedaan binnen de accountancy of bij een administratiekantoor. Je bent accuraat en klant- en service gericht. Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wij bieden

Een afwisselende functie binnen een klein kantoor met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er wordt een bij de functie passend salaris geboden.

Informatie/sollicitatie

Interesse in deze functie? Stuur dan je CV en je persoonlijke motivatie naar peter.vandenbergh@mullebergh.nl Telefoon: 06 54 75 28 83 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.