Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Sociaal Werker 2

Werkgever:Moveoo
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Moveoo zoekt een

Sociaal werker 2 - Wonen Geleen Vermeerstraat - Per direct

Dienstverband: 28 uur per week Opleidingsniveau: MBO niveau 3, MBO niveau 4 Standplaats: Geleen Werkvelden: Sociaal Werk

Wat je doet

Als sociaal werker 2 bied je begeleiding aan mensen die bij Moveoo verblijven. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de locatie. Als sociaal werker 2 lever je een bijdrage aan het opstellen, uitvoeren en bijstellen van actieplannen en krachteninventarisaties of onderdelen daarvan. Je begeleidt onze bewoners bij het oppakken van de regie over hun eigen leven. Je adviseert, bemiddelt en werkt oplossingsgericht. Je organiseert groepsgerichte activiteiten en je werkt nauw samen met je collega’s.

Jij

Jij beschikt over een afgeronde beroepsopleiding op MBO 3 werk- en denkniveau (met aantoonbare relevante werkervaring) of een afgeronde beroepsopleiding op MBO 4 werk- en denkniveau; Jij hebt meerdere jaren ervaring als begeleider binnen psychiatrie en/of verslavingszorg; Jij beschikt over vaardigheden om groepsgericht te werken; Jij beschikt over vaardigheden om onze bewoners te motiveren en stimuleren; Jij hebt kennis van en affiniteit met onze methodiek Krachtwerk; Jij kan onze bewoners begeleiden op basis van onze visie op zorg; Jij hebt kennis van de sociale kaart, maatschappelijke ontwikkelingen en problematiek; Jij bent communicatief sterk, sociaal vaardig, resultaatgericht en pro actief; Jij bent stressbestendig en kunt goed improviseren; Jij kunt anderen uitstekend ondersteunen bij het oplossen van problemen; Jij bent flexibel en bereid om onregelmatig te werken; Jij bent in staat om te werken in een resultaat gericht team.

Wij

Wij bieden jou een overeenkomst voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid; Wij hanteren voor jouw functie schaal 6 van de CAO Sociaal Werk, die loopt van € 2.291,00 tot € 3.279,00 per maand bij een 36-urige werkweek; Wij bieden jou een individueel keuzebudget; Wij bieden jou een loopbaanbudget waarmee je kunt investeren in je duurzame inzetbaarheid; Wij bieden jou een boeiend en uitgebreid scholingsprogramma; Wij bieden jou een werkplek waar initiatief nodig is, waar zelfstandig wordt gewerkt, waar verantwoordelijkheid wordt genomen om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren en waar professionele ontwikkeling mogelijk is.

Over Moveoo

Moveoo richt zich op mensen in een sociaal kwetsbare positie die serieuze hulpvragen hebben op verschillende leefgebieden: huisvesting, financiën, dagbesteding, sociale contacten, psychische en fysieke gesteldheid. Kenmerkend voor de doelgroep is dat er veelal sprake is van meervoudige problematiek, waarbij het ontbreken van huisvesting niet op zich staat. Veel van de mensen die zijn aangewezen op hulp van Moveoo kampen met problemen als gevolg van middelengebruik (verslaving), criminaliteit en/of een verstandelijke beperking.

Wij bieden hen ondersteuning bij het oppakken van de regie over hun eigen leven. Onze ondersteuning komt tot uitdrukking in onze kennis en aanbod op het terrein van opvang, wonen en begeleiding. Wij gaan altijd uit van de kwaliteiten, talenten en mogelijkheden van de cliënt zelf. Dat is het uitgangspunt van onze methodiek Krachtwerk. Ons werk doen we in nauwe samenwerking met de cliënt zelf en met ketenpartners als gemeenten, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, GGD en justitie. Daarbij staan we open voor nieuwe ideeën en inzichten.

Over Wonen Geleen Vermeerstraat

Op deze locatie werkt Moveoo samen met Stichting WonenPlus. Samen hebben wij een voormalig schoolgebouw aan de Vermeerstraat in Geleen verbouwd tot 22 zorgappartementen. Deze zijn bedoeld als beschermde woonplek voor mensen die naast een verstandelijke beperking en/of een psychische kwetsbaarheid behoefte hebben aan verpleging en/of verzorging of hier binnen afzienbare tijd aan toe zijn. De appartementen zijn levensloopbestendig gebouwd waardoor bewoners hier ook bij een toenemende zorgvraag kunnen blijven wonen.

Lijkt dit je wat?

Ben je geïnteresseerd, dan kun voor inlichtingen over de inhoud van de functie telefonisch of per mail contact opnemen met Monique Boogaard, telefoonnummer 06-12 08 50 04, e-mailadres m.boogaard@moveoo.nl

Jouw schriftelijke sollicitatie kun je vóór donderdag 11 februari 2021 richten aan Moveoo, afdeling P&O, Postbus 1047, 6040 KA Roermond of e-mailen naar PenO@moveoo.nl Vergeet niet het vacaturenummer 012105 duidelijk te vermelden in je sollicitatie. Gesprekken worden gehouden op dinsdagmiddag 16 februari 2021 via Microsoft Teams

Deze vacature is zowel intern als extern uitgezet, waarbij interne kandidaten bij gebleken geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Na gebleken geschiktheid vindt er een antecedentenonderzoek plaats. Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed.