Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Systeembeheerder / ICT-specialist

Werkgever:Ministerie van Defensie
Plaats:Schinnen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Storingen beoordelen en (laten) oplossen. Verbetervoorstellen doen. Tests uitvoeren. Als systeembeheerder / ICT-specialist bij het Commando Landstrijdkrachten zorg jij er vanuit Schinnen voor dat de database en informatiesystemen die jij beheert optimaal en efficiënt werken. Zo ben jij voor het ministerie van Defensie van grote waarde.

Je gaat aan de slag bij het 39th Signal Battalion, onderdeel van het Commando Landstrijdkrachten. Hier ben jij verantwoordelijk voor het beheer van de (lokale of centrale) informatiesystemen en database. In de volle breedte: zo beoordeel je storingen en zorg je voor passende oplossingen, implementeer je back-up- en beveiligingsprocedures en beoordeel je applicaties op producttechnische mogelijkheden. Ook ondersteun je gebruikers van het netwerk en de applicaties bij het opstellen van rapportages, doe je voorstellen tot verbeteringen en voer je tests uit. Bij alle taken houd je nadrukkelijk rekening met gebruikersbehoeften, geldende procedures, systeemdocumentatie en wet- en regelgeving.

In jouw functie heb je contact met burgerfunctionarissen en militairen binnen het werkgebied van het 39th Signal Battalion. Jij adviseert hen over ICT-aangelegenheden. Ook stem je zaken af met telematicabedrijven, bijvoorbeeld over de werkuitvoering en levering van apparatuur.

Functie-eisen

  • Je hebt een hbo-opleiding afgerond in de richting elektronica of informatica, of een vergelijkbaar niveau.
  • Je hebt een relevante opleiding gevolgd over internet- en computerveiligheid.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met Cisco Voice and Unified Communications Administration en met Cisco-routers.
  • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je spreekt en schrijft goed Engels en Duits.
  • Je kunt vanwege het onvoorspelbare karakter en de technische aspecten van de functie onafhankelijk en zelfstandig werken.
  • Je bent representatief, beschikt over doorzettingsvermogen en bent klantgericht.
  • Je kunt snel schakelen tussen verschillende taken en blijft effectief onder druk.
  • Je bent flexibel qua werktijden en beschikbaarheid. Zo draai je mee in een consignatierooster. Ook dienstreizen in binnen- en buitenland maken mogelijk deel uit van jouw functie.
  • Je vindt het belangrijk jezelf verder te ontwikkelen met behulp van cursussen om up-to-date te blijven binnen jouw vakgebied.

Arbeids­voorwaarden

Salaris­niveau schaal 8 Salaris­omschrijving Het salaris is gebaseerd op een 38-urige werkweek. Maand­salaris Min €2.553 – Max. €3.428 (bruto) Dienst­verband Vaste aanstelling Minimaal aantal uren per week 38 Maximaal aantal uren per week 38

Overige arbeids­voorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,33%. Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 75% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer.

Bijzonderheden

Stuur je motivatiebrief en cv (beiden in het Engels) onder vermelding van het vacaturenummer via de ''Solliciteer'' button.