Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Begeleider beschermd wonen 28 uur

Werkgever:Leger Des Heils
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Je inzetten voor onze bewoners met, veelal, complex gedrag: Hen een positief en warm thuis bieden. Dat spreekt je aan, toch? Lees snel verder want we hebben je nodig.

Wat ga je doen?

Je kunt ervan uit gaan: Dat is elke dag weer anders.

Rode draad is dat je bewoners van Domus+ Vrieheide begeleidt om zichzelf in het dagelijks leven staande te houden en helpt een zo groot mogelijke kwaliteit van leven te ervaren.

Deze begeleiding geef je op een methodische, planmatige wijze vorm, samen met de bewoner, andere hulpverleners, specialisten en eventuele familie. In je begeleiding zorg je ervoor dat je de bewoner goed kent, z’n diepere lagen achter gedrag leert te verstaan.

Naast het groepswerk ben je de persoonlijke begeleider van een aantal bewoners en werk je samen in een multidisciplinair team. Jouw collega`s voorzien je ook van de nodige input voor je zorgplannen. Samen, op basis van gelijkwaardigheid, zorg je voor een optimale begeleiding.

Dit ben jij

Je raakt al lezend enthousiast en herkent je in het volgende:

  • Je hebt een relevante Hbo-opleiding afgerond (Social Work, SPH, MWD, etc);
  • Je hebt affiniteit en ervaring met onze multiproblem doelgroep met o.a. psychiatrische, justitiële en verslavingsachtergronden;
  • Je staat stevig in je schoenen;
  • Zelfreflecterend vermogen;
  • Je hebt ervaring in het werken met zorg- of behandelplannen;
  • Je vindt het geen probleem om onregelmatige diensten te werken.


Je bent christen (Katholiek, Protestant of anders) en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op

www.legerdesheils.nl/identiteit

Dit bieden wij

Werken bij het Leger des Heils is werken met betekenis voor anderen. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. Je zult je welkom voelen in onze bijzondere organisatie, waar veel ruimte is voor input en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je:

  • Een contract voor 28 uur per week
  • Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 8 van de cao Sociaal Werk (€ 2.921,- tot 4.086,- o.b.v. 36 uur)
  • Een overeenkomst voor een jaar, met de bedoeling deze te verlengen
  • Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist (vanaf 10,9 km) en een kilometervergoeding van maximaal € 179,57 netto per maand als je met de auto reist (afhankelijk van je reisafstand en werkdagen).
  • 170 verlofuren per jaar (o.b.v. fulltime) en je hebt recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt (afhankelijk van je leeftijd).
  • Een Individueel Keuzebudget incl. 13e maand (o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,3%).
  • Loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid).
  • Een prima mobiliteitsregeling.
  • Goede pensioenregeling via PFZW.
  • Een jaarlijks sportbudget.
  • De mogelijkheid tot scholing.

En ja, uiteraard een warm welkom en goede samenwerking met je 9 collega’s. Een ervaren en betrokken team.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl.

Het Leger des Heils werkt in Nederland vanuit verschillende regio’s. Regio Zuidoost bestrijkt, met zo’n 300 medewerkers, een groot gedeelte van Noord-Brabant, geheel Limburg en de stad Nijmegen. Vanuit onze bedrijfsbureaus in Maastricht en Eindhoven wordt het primaire proces gefaciliteerd door de ondersteunende afdelingen, zoals HR, Control en Financiën, Bureau Traject Management en natuurlijk onze Facilitaire afdeling.

Het leger des Heils heeft, verspreid over het land 25 woonvoorzieningen. Zo een woonvoorziening noemen we “Domus”. Als er bij de bewoners naast verslavingsproblematiek en psychiatrische problematiek ook sprake is van een Licht Verstandelijke Beperking spreken we van een “Domus+”.

Jouw werkplek, Vrieheide in Heerlen, is zo een Domus+. Het is een thuis voor 29 volwassen deelnemers. Deze doelgroep vraagt bijzondere kwaliteiten van hulpverleners. Vaak hebben mensen een relatie met justitie of hebben zij deze gehad. Voor hen is nergens anders meer plek. Vanuit 2 woonvoorzieningen werken hulpverleners met deelnemers aan stabilisatie van de situatie en het middelengebruik. We denken in mogelijkheden en stellen nieuwe doelen. We leveren maatwerk voor elke deelnemer met als doel zo zelfstandig mogelijk meedoen in de samenleving.

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden, wacht dus niet te lang met solliciteren. Je kunt reageren via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures .

Eerst meer weten? Bel dan met Linda van der Aalst (Manager Domus+ Vrieheide) via 06 - 156 981 75

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten een streepje voor.