Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: (Senior) groepsleider - Gastenhof Urmond

Werkgever:Koraal
Plaats:Urmond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

"Verbinder, inspirerend, stevige gesprekspartner, vernieuwend, kritisch, coachend, ondernemend, lef tonen, kansen benutten, out of the box denken"…. Typeren deze kenmerken jou als Senior Groepsleider? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Het team van Raadhuisstraat 15 typeert zich door passie! Passie in het begeleiden van cliënten, om op deze manier samen betekenis te geven aan hun leven. Samen zorgen voor gezelligheid en passende zorg binnen het team en voor onze cliënten. De zorgvragen van onze cliënten zijn zeer divers en hun ontwikkelingsniveau daarnaast zeer wisselend. Dit zorgt iedere dag weer voor een uitdaging als team; om voor iedere cliënt passende zorg te bieden. Gezamenlijk zorgen voor mooie activiteiten en het bieden van structuur zijn hierbij randvoorwaarden.

“De naam van een cliënt is een woord, zijn of haar leven is een heel verhaal……..”

De doelgroep zijn jongeren met een LVB+ in de leeftijd tussen 14 en 18 jaar. In deze groep wordt er specifiek aandacht besteed aan een stap richting zelfstandigheid. We vergroten, soms met gecontroleerde risico’s, de bewegingsvrijheid en regelvrijheid van de jongeren. Uiteraard zitten in de behandelplannen ook gedragsdoelen verwerkt waar we binnen de behandeling aandacht voor hebben. Daarnaast is er in deze groep een ontwikkeltraject gestart in de vorm van een pilot waarbinnen o.a. nóg korter en intensiever-, systeemgerichter- en een combinatie ambulant-klinisch behandelen speerpunten zijn.

Om te kunnen voldoen aan de vraag en behoefte van de cliënten zoeken we een Senior Groepsleider die buiten de gebaande paden durft te denken. Je stimuleert en motiveert collega's om out of the box te denken. Hierin ben je creatief en overtuigend. "Het kan niet anders," bestaat voor jou niet. Hoe kunnen we het dan wel anders doen? Ondernemerschap komt dagelijks terug in je werk. Je bent toe aan een nieuwe persoonlijke ontwikkeling en ervaring.

Je passie is  het ondersteunen van medewerkers en cliënten, en de veranderingen en flexibiliteit die hierbij horen.

Over de functie

Als Senior Groepsleider ondersteun je de teamleider en de gedragswetenschapper in de rol van ‘coach on the job’. Jij coacht de teams, zorgt voor verbinding en ondersteunt waar nodig, wat uiteindelijk zorgt voor meer zelfsturing en professionaliteit. Daarnaast ben je gedeeltelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse, operationele aansturing binnen de teams.

Je speelt een belangrijke rol in bepaalde ontwikkelingsgebieden binnen de organisatie en teams: o.a. het teamplan , de teamontwikkeling, feedbackcultuur, methodisch werken en beleid omtrent jeugdwet en ECD.

Je bent steun en toeverlaat van de medewerkers en cliënten/verwanten. Je werkt intensief samen met teamleiders, gedragswetenschappers en artsen. Je hebt passie voor de doelgroep en oog voor een goede relatie met familie of verwanten. Dagelijks werken aan kwaliteit van leven en zorg is je drive.

Over de locatie

De Koraal-locatie Gastenhof Urmond is naast de locaties in Simpelveld en Venlo, een van de drie locaties voor LVB+ in Limburg. Zij bieden zorg, behandeling, advies en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag.

Wat bieden we jou?

Een nieuwe uitdaging, waarbij je je kwaliteiten als coach kunt inzetten! De functie van senior groepsleider betreft een dienstverband voor 12 uur per week. Deze functie is in eerste instantie te combineren met meer uren in de functie van groepsleider, het betreft dan dus een combi functie. Wanneer mogelijk kunnen de uren voor senior op een later tijdstip worden uitgebreid.

En verder…
  • Salaris: Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de CAO Gehandicaptenzorg, Senior groepsleider in FWG 50: min 2728-max 3894 o.b.v. een 36-urige werkweek; functie groepsleider in FWG 40 minimaal €2.236 en maximaal €3.154 bruto gebaseerd op een 36-urige werkweek; of FWG 45 is dit minimaal €2.381 en maximaal €3.352 bruto gebaseerd op een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring.
  • Contract: Een dienstverband voor de duur van één jaar. De mogelijkheden voor de senior groepsleider worden na een jaar geëvalueerd.
  • Vaste uren: Het betreft een functie voor 12 uur per week voor de functie van senior, mogelijkheid om dit te combineren met meer uren in de functie van groepsleider.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering en ORT-vergoeding.
  • Koraal Vitaal: Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?

Een inspirerende en stevige gesprekspartner. Een echte verbinder die in de nabijheid van het teams is. Jij bewaart je rust, behoudt overzicht en focus en weet duidelijkheid te scheppen en waar nodig door te pakken en spiegelen.

Door je enthousiasme, humor en creativiteit zorg je voor een prettige sfeer.

Je kunt goed luisteren en weet door te vragen, waardoor je op een respectvolle manier anderen kunt coachen en overtuigen.

Daarnaast:
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen de zorg, bij voorkeur binnen de jeugdzorg.
  • Je hebt ervaring met het coachen en begeleiden van medewerkers. Ervaring met teamontwikkeling is een pré.

Voor het werken bij Koraal is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.

Meer informatie

Nieuwsgierig? Of heb je vragen over de doelgroep of functie? Neem gerust contact op met Jolieke van den Brink op +31 6 13721634

Reageren

Interesse in deze uitdagende functie? Wij ontvangen graag je CV en motivatie zo snel mogelijk.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang bij de invulling van de vacature.