Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Roosterplanner

Werkgever:Koraal
Plaats:Urmond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor locatie Gastenhof in Urmond zoeken we een roosterplanner voor 24 uur per week. Werk jij graag samen met teams en teamleiders om de continuïteit in de roosters te waarborgen? Vind je het een uitdaging om te werken in een dynamische omgeving en zie je het rooster als een belangrijk onderdeel in de zorg voor de cliënten?

Over de functie

Als roosterplanner plan, adviseer, ondersteun en neem je besluiten rondom het opstellen van de roosters en het oplossen van voorkomende roosterverstoringen. Ook ondersteun je de teamleiders bij het borgen van de continuïteit in de roosters. Samenwerking met de teams en teamleider is een essentieel onderdeel van het werk.

Over de locatie

Gastenhof is het orthopedagogisch behandelcentrum van Koraal in Limburg. Vanuit de drie Limburgse Koraal regio’s (Midden- en Noord Limburg, Parkstad en Heuvelland/Maastricht/Westelijke Mijnstreek) biedt Gastenhof: behandeling, zorg en ondersteuning aan jongeren in de leeftijd van 4 tot 21 jaar met een (licht) verstandelijke beperking, gecombineerd met complexe gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek. De behandeling vindt zowel poliklinisch, ambulant als klinisch plaats.

Wat bieden wij?

  • Salaris: conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 45, min € 2.605,- en max € 3.640,- bruto per maand, afhankelijk van relevante werkervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering en ORT-vergoeding.
  • Contract voor bepaalde tijd: Een tijdelijk contract ter vervanging van een zwangerschapsverlof, voor de duur van 6 maanden voor 24 uur per week. Natuurlijk kunnen we na deze periode bekijken of er mogelijkheden zijn voor de langere termijn.
  • Een leuk team: een enthousiast team met een prettige werksfeer. Ze kunnen niet wachten om met jou samen te werken!
  • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng.
  • Kansen: De mogelijkheden zijn enorm. De verschillende problematieken maakt dat je veel bijleert en voldoende bagage in je rugzak kan stoppen voor je verdere carrière. Je leert over verschillende problematieken en hoe je hier mee om kan gaan.
  • Online platform: Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wat vragen wij van jou?

Als roosterplanner ben je verantwoordelijk voor een juiste kwalitatieve en kwantitatieve personeelsplanning van de teams en flexibele schillen. Je draagt zorg voor een correcte administratieve afhandeling en werkt daarbij samen met teams en teamleiders.

  • Een relevante opleiding met minimaal niveau 4.
  • Je hebt ervaring met het werken met geautomatiseerde systemen. Kennis van het systeem SDB is een pré.
  • Je hebt kennis van de arbeidstijdenwetgeving.
  • Je regelt de aanvragen voor de externen en onderhoudt de contacten met hen.
  • Je kunt goed overweg met de hectiek van de zorg.
  • Je bent creatief in het vinden van oplossingen.
  • Je bent proactief en in staat om gevraagd en ongevraagd te adviseren.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marina Geurts, teamleider, via telefoonnummer +31 6 12157100

Voor het werken bij Koraal is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.

Reageren

Heb je belangstelling voor deze vacature? We zien graag je reactie tegemoet via de sollicitatielink.