Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Groepsleider IZEO - Gastenhof Heerlen

Werkgever:Koraal
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

"We zien succeservaringen. Leerlingen voelen zich gehoord en veilig, dat laatste is zeer belangrijk. De kinderen hebben in de gaten dat ze weer aan hun toekomst werken, dat er perspectief is."

Vo or IZEO (Integraal Zorg en Onderwijs) Heerlen zoeken we een enthousiaste, actieve en betrokken Groepsleider. Het betreft een functie voor 28 uur per week (meer of minder in overleg).

Over de functie

De combinatie van onderwijs en behandeling heeft een goede uitwerking op de leerlingen. Binnen IZEO (Integraal Zorg en Onderwijs) behandel je jongeren die zijn vastgelopen op school of stage en daardoor tijdelijk niet meer deelnemen aan het onderwijssysteem.

Binnen een gestructureerd dagprogramma, gericht op samenwerking in een groep en individueel, bied je behandeling aan max. 8 cliënten in de leeftijd van 6-18 jaar.

Als groepsleider werk je samen met de jongeren aan zowel schoolgerichte vaardigheden als ook meer taak- en arbeidsgerichte vaardigheden (i.s.m. een leerkracht), zodat ze weer kunnen deelnemen aan het onderwijssysteem en/of stage. Je hebt nauw contact met scholen, ouders, instanties en andere disciplines die betrokken zijn binnen de behandeling van de cliënt.


Over IZEO Heerlen

IZEO biedt een programma aan jongeren (8 tot 21 jaar) met een licht verstandelijke beperking, vaak gecombineerd met complexe gedragsproblematiek of een psychiatrisch probleem. De dag begint met een briefing tussen docenten en behandelaren. Aansluitend start het dagprogramma voor de leerlingen. Behandelingen van de leerlingen zijn onderdeel van hun persoonlijk dagprogramma. Daarnaast volgen zij een onderwijsprogramma op maat. Hierin zijn verplichte onderwijsvakken opgenomen (Nederlands, Engels, rekenen en leren, loopbaan & burgerschap) opgenomen. Daarnaast maken keuzevakken (natuur, bakken en koken, dierenverzorging, techniek, ICT) ook onderdeel uit van dit programma. Meer info vind je op www.koraal.nl of www.izeo.nl

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende functie waarin je wordt uitgedaagd op kennis en ervaring en je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je krijgt ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Bekijk via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie.

  • Salaris : inschaling conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 45: min €2.381 en max €3.452 bruto/maand (op basis van 36 u/w)
  • Arbeidsvoorwaarden : vakantiegeld, ORT, eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling. Daarnaast bieden we een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Contract : mogelijkheden voor dienstverband voor onbepaalde tijd . Dit in onderling overleg en afhankelijk van opleiding/ervaring.
  • Koraal Vitaal : op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie ben jij?

Een enthousiaste, actieve en betrokken groepsleider. Je staat stevig in je schoenen, hebt doorzettingsvermogen en houd je goed staande. Je houdt ervan te improviseren en zowel zelfstandig als in een team kom jij goed tot je recht.

  • Een afgeronde relevante HBO opleiding (Social Work of Pedagogiek) en een SKJ-registratie is een vereiste.
  • Je bent in staat om de zorgvraag van de jeugdige vertalen in een zorgplan en weet deze vorm te geven in de behandeling.

Mocht je op basis van kennis en ervaring niet direct in aanmerking komen voor de aangeboden functie, dan bieden we je de functie van Junior Groepsleider aan, inclusief de daarbij behorende salarisindeling (FG 40). Aansluitend maken we afspraken hoe je naar de HBO functie kunt toegroeien, inclusief een traject richting SKJ registratie. Om te kunnen starten maken we aanvullende afspraken over je inwerkprogramma, praktijkprogramma (aanvullende scholing) en supervisie. Afspraken die je op termijn kunnen ondersteunen bij registratie in het SKJ register.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Adinda Scheren (teamleider) via +31 6 22987625

Voor het werken bij Koraal is een verklaring omtrent gedrag een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal derhalve door ons een referentie worden opgevraagd.

Reageren

Wil jij ons team komen versterken? We ontvangen graag je CV en motivatie vóór 24 februari as . via het sollicitatieformulier.