Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Planning & Control

Werkgever:Koraal Groep
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Koraal zoekt voor Interne Dienstverlening in Sittard een Medewerker Planning & Control (36 u/w). Je maakt deel uit van het team Ondersteuning Financiën. Word jij de rechterhand van onze Controllers? Je plant, coördineert en levert informatie aan voor de Planning & Control Cyclus. Spreekt jou dit wel aan? Lees dan vooral verder!

Over de functie

Als medewerker Planning & Control lever je een bijdrage aan het opstellen van de periodieke rapportages in het kader van het Planning & Control proces, zoals de begroting en de jaarprognose maar ook de maand/kwartaalrapportages, de jaarrekening en overige verantwoordingen. Je verzorgt relevante managementinformatie, in afstemming met de controller, de teamleider Ondersteuning Financiën en de Concerncontroller. Je levert een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren en vormgeven van het managementinformatiesysteem, evenals aan het opstellen van business cases. Je ondersteunt de controller bij financiële, administratieve en bedrijfseconomische vraagstukken. Je brengt gevraagd en ongevraagd advies uit.

Je bent contactpersoon voor de budgethouders bij vragen over meer operationele zaken van financiële, administratieve of bedrijfseconomische aard. Vanzelfsprekend volg je de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied, onder andere op het gebied van beleidsregels/verantwoordingsvoorschriften en Planning & Control instrumentaria. Je signaleert knel- en verbeterpunten ten aanzien van de administratieve organisatie en interne controle en je controleert externe financiële documenten zoals NZa-formulieren en subsidiebeschikkingen, naast het interpreteren en analyseren van de ontvangen informatie. Je neemt deel aan projectmatige activiteiten.

Over het team

Ondersteuning Financiën maakt onderdeel uit van de staf Shared Services. De staf Shared Services bestaat naast Ondersteuning Financiën uit de teams Personeel- en Salarisadministratie, Technisch en Applicatiebeheer ICT, de teams HR ondersteuning en de back- en frontoffices rondom de cliënten- en leerlingenadministraties. De Shared Services vormen de beheerafdeling van de Interne Dienstverlening en hebben tot doel om de regio's optimaal te faciliteren op de genoemde bedrijfsonderdelen.

De functie maakt onderdeel uit van het team ondersteuning control binnen de afdeling ondersteuning financiën. Het directe team bestaat uit vijf enthousiaste en behulpzame collega's. Hierin doet elke collega zijn werk voor één of meerdere werkstichtingen. Binnen het team heerst een goede en collegiale werksfeer waarin er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Het mooie aan deze functie is dat geen enkele dag hetzelfde is. Je krijgt met veel verschillende afdelingen/werkstichtingen te maken waardoor het sociale aspect hoog in het vaandel staat van een medewerker. Dit samen met de informele werksfeer zorgt voor een prettig werkklimaat.

Eerste werkdag

Op je eerste werkdag zul je door de leidinggevende wegwijs gemaakt worden in de organisatie Koraal, je zal kennismaken met collega's, apparatuur wordt uitgereikt en er zal uitleg gegeven worden in de systemen en procedures. De periode erna zal je samen met de teamleden en de controller waar je nauw mee samenwerkt, ingewerkt worden in de functie.

Over Koraal

Bij Koraal werken we voor mensen van alle leeftijden met ernstige (verstandelijke) beperkingen en (zeer) complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen. Wij bieden zowel jeugdhulp, verstandelijk gehandicaptenzorg als onderwijs en participatie. Ons werkgebied is Limburg en Noord-Brabant.

Meer info over Koraal vind je op onze website: https://www.koraal.nl/over-koraal

Wat bieden we jou
  • Wij bieden de mogelijkheid voor een dienstverband voor onbepaalde tijd, dit in onderling overleg en afhankelijk van opleiding en werkervaring.
  • De inschaling van de functie is in FWG 55 conform CAO Gehandicaptenzorg (maximaal € 4304,00 bruto bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring).
  • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden (https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden), een collectieve zorgverzekering en eindejaarsuitkering.
  • Ruime mogelijkheden om hybride te werken: op kantoor en thuis.
  • De standplaats is Sittard, maar de functie vraagt de bereidheid om te reizen naar andere locaties als de werkzaamheden dat vragen.
  • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk & privé, vitaal & gezond en je loopbaan.
Wat vragen we van jou
  • Je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding/ academisch niveau.
  • Zowel kandidaten die reeds enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie hebben als pas afgestudeerden stimuleren wij om te reageren!
  • Je kunt zelfstandig werken en beschikt over een sterk analytisch denkvermogen.
  • Je beschikt over een proactieve houding, hebt gevoel voor verhoudingen en bent resultaatgericht.
  • Je beschikt over een goede Excel kennis.
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden in verband met de veelvuldige in- en externe contacten op diverse niveaus. Bovendien moet je kunnen werken in teamverband.
Meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Antoine Laumen, teamleider Ondersteuning Financiën, bereikbaar via 06 - 34 95 64 07

Voor het werken bij Koraal is een Verklaring Omtrent Gedrag een vereiste. Een assessment kan deel uit maken van de selectieprocedure. Er wordt gelijktijdig in- en extern voor de invulling van deze vacature geworven. Interne kandidaten hebben, bij geschiktheid conform vacaturebeleid, voorrang op externe kandidaten.

Reageren op de vacature Medewerker Planning & Control?

Wil jij deel uitmaken van ons team? Stuur ons dan je CV en motivatie, uiterlijk 5 juli 2022 , via het sollicitatieformulier