Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Gedragswetenschapper - Gastenhof Urmond

Werkgever:Koraal
Plaats:Urmond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Koraal regio Maastricht/Heuvelland/Westelijke Mijnstreek (MHWM) zoekt voor de locatie Gastenhof een enthousiaste en gedreven Gedragswetenschappe r. Als Gedragswetenschapper bepaal je de inhoudelijke ondersteuning van de aan jou toegewezen cliënten. Dat doe je niet alleen, dat doe je met een team én met de cliënt. Een veelzijdige en uitdagende functie, omdat je werkzaam bent binnen de jeugdhulp.

Over de functie

In de functie van gedragswetenschapper liggen de voornaamste accenten van je werk op het gebied van voorkomen, verbeteren c.q. oplossen van psychische, gedrags- en/of ontwikkelingsvragen van cliënten met een (licht) verstandelijke beperking. Dit door middel van diagnostiek, gedragsbehandeling, alsmede het adviseren/coachen van de teams hierbij. Als gedragswetenschapper heb je in dit kader regelmatig multidisciplinair overleg met collega gedragswetenschappers en overige disciplines variërend van gemeenten tot andere gespecialiseerde zorgorganisaties. Het opstellen van behandelplannen behoort eveneens tot je takenpakket.


Daarnaast voer je als regiebehandelaar de regie over de ondersteuning die de cliënt ontvangt. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud van de zorg. Je bewaakt het totaal en stemt daartoe af met de verschillende onderdelen van de ondersteuning. Naast de taken rondom het regisseren van de ondersteuning aan de individuele cliënt, heb je ook een taak rondom het leefklimaat.


Tenslotte ben je betrokken bij interne ontwikkelingen en participeer je in werkgroepen.

Over de locatie

Gastenhof is het orthopedagogisch behandelinstituut van Koraal in Limburg. Vanuit de drie Limburgse Koraal-regio’s (Midden- en Noord-Limburg, Parkstad en Heuvelland / Maastricht / Westelijke Mijnstreek) biedt Gastenhof behandeling, zorg en ondersteuning aan jongeren met een licht verstandelijke beperking, veelal gecombineerd met een complexe gedragsproblematiek of psychiatrisch probleem. Behandeling vindt intramuraal plaats, in de

thuissituatie of via de polikliniek.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken een enthousiaste en betrokken collega die makkelijk de verbinding maakt met onze cliënten, verwanten en collega’s. Je durft buiten de kaders te denken en handelen, en bent daarbij creatief en innovatief. Belangrijk is dat je doet wat je zegt, en zegt wat je doet.

Je bent in staat om vanuit oprechte aandacht, betrokkenheid en samenwerking te handelen.

  • Je hebt een afgeronde opleiding op academisch niveau in één van de gedragswetenschappen (Psychologie of Orthopedagogiek) en bent in het bezit van een diagnostiekaantekening.
  • Je bent in het bezit van relevante kennis op het gebied van ondersteuning en advies aan mensen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek.
  • Je hebt bij voorkeur ruime ervaring als Gedragswetenschapper.
  • Je bent bereid bereikbaarheidsdiensten te draaien.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en boeiende functie in een prettige, informele werkomgeving met veel mogelijkheden. De persoonlijke ontwikkeling van medewerkers vinden wij belangrijk. Jouw professionele inbreng is van belang voor de ontwikkeling van Koraal als zorgaanbieder voor complexe zorg.

  • Salaris: inschaling conform FWG 65 van de CAO Gehandicaptenzorg (min € 3.945,- en max € 5.957,- bruto per maand o.b.v. 36 uur)
  • Contract: direct een vast contract
  • Uren/rooster: 24-36 uur
  • Goede arbeidsvoorwaarden: o.a. reiskostenvergoeding, vakantiegeld, een eindejaarsuitkering (8,33%), collectieve zorgverzekering, goede pensioenregeling en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • Koraal Vitaal: Op ons online platform voor medewerkers koraalvitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
  • Ontwikkeling: Doelgroepgerichte scholing, deskundigheidsbevordering en een breed opleidingsaanbod. Daarnaast zijn er opleidingsplekken voor de opleidingen orthopedagoog-generalist en GZ-psycholoog.
Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Mike Theelen via telefoonnummer +31 6 82974767

Reageren

Heb je belangstelling voor deze functie? Reageer dan snel en stuur ons je CV en motivatiebrief via de sollicitatielink.