Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Operator

Werkgever:Jindal Films Europa Kerkrade B.V,
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Jindal Films Europe Kerkrade BV is onderdeel van Jindal Films, een wereldleider in de ontwikkeling en productie van gespecialiseerde polyester en polypropyleen folie. Jindal Films heeft drie productielocaties in Europa, twee in de VS en één in India. De kunststof folie wordt als verpakkingsmateriaal gebruikt voor de levensmiddelenindustrie voor het verpakken van voedingsmiddelen waarvoor versheid en houdbaarheid voorop staan, maar vindt ook toepassing in non-food packaging voor labels. Het Jindal Films assortiment omvat kleurloze, gecaviteerde, wit gepigmenteerde, gemetalliseerde folie en watergedragen gecoate folie. Jindal Films ontwikkeld momenteel materialen die bijdragen aan het volledig recycleerbaar maken van folie of die gemaakt zijn van hernieuwbare grondstoffen. Sedert 1993 produceert Jindal Films Kerkrade ultradunne polypropyleenfolie in een continu proces. Onze 140 medewerkers dragen de zorg en verantwoording voor het op milieuvriendelijke, veilige, tijdige en kwalitatief hoogstaande wijze produceren van propyleen (OPP) folie. Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste operation die ons bedrijf komt versterken.

Functie:

Gezien ons hoog (voedsel)veiligheidsniveau verwachten wij dat jouw werkhouding hierop is aangepast. Je draait mee in het vijf-ploegenrooster. Je voert als operator taken uit ten behoeve van én ter ondersteuning aan de BOPP film productie. Door het aanleren van verschillende jobroles binnen OPS verkrijg je (meer) kennis en kunde en wordt jouw flexibiliteit vergroot, waardoor je in staat wordt geacht om zelfstandig de jobroles uit te voeren om vervolgens aan productievolume, -resultaten en kwaliteit verwachtingen te kunnen voldoen. Daarnaast heb je een juiste werkhouding, ben je proactief en collegiaal ingesteld.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Draagt bij aan eigen veiligheid en veiligheid van anderen;
  • Werkt volgens veiligheidsstandaard en –procedures van Jindal Films. Meldt risico’s en incidenten;
  • Heeft kennis van de algemene opbouw van systemen en installatie;
  • Draagt mede zorg voor een optimale productieoutput van de productie-eenheden rekening houdend met de gestelde (voedsel)veiligheids- en kwaliteitseisen Stuurt productieprocessen bij om een optimale kwaliteit te garanderen op basis van aangeleerde vaardigheden en gebruikmakend van ondersteunende tools;
  • Stelt zeker dat het aantal storingen in het productieproces tot een minimum beperkt wordt;
  • Kan goed in een team functioneren.

Functie eisen

  • Mbo-opleiding (minimaal nivo 3) richting mechanisch of proces operator;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als operator in een industriële omgeving;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Beheersing van Engelse taal is een pre;
  • Flexibel en bereid tot het aanleren van meerdere jobroles;
  • Werkzaam in 5 ploegendienst;
  • Gemotiveerde en pro actieve instelling;

Wij bieden Een uitdagende functie binnen het Operations team van Jindal Films Europe Kerkrade BV. Het betreft een full time (35 uur) vacature in 5 ploegendienst. Meer informatie Sluiten jouw kennis en ervaring aan bij het profiel en wil je reageren? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar: de afdeling personeelszaken t.a.v. mevrouw T. Frijns, Human Resources Manager, Vestastraat 5, 6468 EX Kerkrade of kerkrade@jindalfilms.com Voor meer informatie, kijk op www.jindalfilms.com en/of neem contact op met de heer Peter Hartman, Operations en Maintenance Manager tel 045-5356317.