Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verkoopadviseur – Sittard

Werkgever:Janssen Kerres
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Verkoopadviseur – Sittard

Ben jij een enthousiaste verkoopadviseur die er voor iedere klant een feestje van maakt? Je hebt een passie voor auto’s en mensen en wilt graag optimaal aan de wensen van onze klant voldoen. Dit doe je door goed te luisteren naar de klant en de juiste vragen te stellen. Je hebt een zesde zintuig als het gaat om herkennen en vullen van de wensen van onze (digitale) klanten. Voor onze vestiging in Sittard zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopadviseur.

Wat houdt je functie in?

In deze afwisselende functie ben je bezig met de verkoop van personen- en bedrijfsauto’s aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Uiteraard horen hier ook accessoires en het aanbieden van financiële producten en diensten bij. Je bent bezig met het gehele proces van verkoop tot en met aflevering. Daarnaast ben je proactief met het benaderen van nieuwe klanten in de markt en het beheren van je huidige klanten. Kortom; je faciliteert in de mobiliteitsbehoefte voor de particuliere klant en het bedrijfsleven.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een gedreven persoon met de volgende kwalificaties:

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring als automotive verkoopadviseur is een pré;
  • Je hebt een frisse uitstraling en bent representatief;
  • Je bent klantgericht; het verlenen van optimale service is voor jou vanzelfsprekend;
  • Je bent alert, flexibel en je hebt een actieve houding;
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt goed omgaan met computers en internet;
  • Je kunt een VOG (verklaring omtrent gedrag) overleggen;
  • Je bent in het bezit van een B-rijbewijs.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een fulltime functie voor 40 uur per week met als standplaats Sittard. Je ontvangt een auto van de zaak van één van onze merken. Daarnaast heb je een uitdagende baan bij een dealerbedrijf dat in de top 15 van Nederland staat. Je werkt met vooraanstaande automerken met een rijke historie en een divers modellengamma. Wij zijn vooruitstrevend op het gebied van techniek en volgen de nieuwste technische ontwikkelingen op de voet. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om merk specifieke opleidingen te volgen. Wij hebben een prettige en collegiale werkomgeving waarin meedenken wordt gewaardeerd. Ook zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelskortingen, collectieve zorgverzekeringen en nog veel meer.

Ja, ik wil een baan bij Janssen Kerres!

Herken jij jezelf in deze omschrijving en zie jij deze veelzijdige, uitdagende baan wel zitten? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Stuur jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar

vacature@janssenkerres.nl

Geef je even aan dat je solliciteert naar de vacature in Sittard? Wil je ons direct spreken of wil je meer informatie? Neem dan contact op met afdeling Personeelszaken via telefoonnummer:

+31 85 021 5566

. Wij staan je graag te woord.

Sollicitatieprocedure

Super leuk dat je gesolliciteerd hebt! Wij zullen jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en nemen contact met je op. Hierna kan een eerste gesprek volgen, zodat we je leren kennen. We geven je gelijk een Tour du Janssen Kerres, zodat je de werkplek ziet, collega’s ontmoet en onze koffie kunt beoordelen. Ben jij onze ideale collega? Dan doen we je een aanbod dat je niet kunt weigeren. Succes!

Bedrijfsprofiel Janssen Kerres Automotive

In juli 2014 is Autobedrijf Kerres gefuseerd met Autobedrijf J. Janssen. Door de fusie is een verzorgingsgebied ontstaan dat strekt van Zuid-Limburg t/m Oost-Brabant. Janssen Kerres Automotive heeft 375 medewerkers en 15 sales- en servicelocaties verdeeld over de merken Renault, Dacia, Nissan, Kia, Citroën en Peugeot.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.