Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verkoop binnendienst- / magazijn medewerker

Werkgever:Janssen Kerres
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Verkoop binnendienst- / magazijn medewerker

Verkoop binnendienst- / magazijn medewerker

Voor ons centraal magazijn in Sittard zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop binnendienst- / magazijn medewerker. In deze functie heb je dagelijks contact met interne en externe klanten, zowel B2B als B2C. Je bent verantwoordelijk voor de telefonische verkoop van onze onderdelen. Je neemt orders in ontvangst en zorgt voor een correcte en accurate afhandeling hiervan. Je staat onze klant bij eventuele vragen te woord en geeft advies.

Wat houdt je functie in?

Het betreft een veelzijdige administratieve en commerciële functie, waarin je onze organisatie in al haar facetten leert kennen. Je werkt vanuit de verkoop binnendienst samen met alle afdelingen en vestigingen. Je werkt in een enthousiast en ervaren team waarin je diverse mogelijkheden geboden krijgt om je verder te ontwikkelen. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Beoordelen en afhandelen van binnengekomen orders;
 • Uitwerken, versturen en opvolgen van prijsopgaves;
 • Bestellen van onderdelen;
 • Facturatie van onderdelen;
 • Actieve onderdelenverkoop van B2B en B2C.

Wie zoeken we?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat met de volgende eigenschappen:

 • Een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4;
 • Kennis van autotechniek;
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en goede sociale en communicatieve eigenschappen;
 • Je bent commercieel en administratief en communicatief goed onderlegd;
 • Je bent punctueel, stressbestendig, flexibel en kostenbewust;
 • Je hebt kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent fulltime beschikbaar voor 40 uur per week;
 • Je hebt kennis van automatisering, onder andere MS Office.
Wat kun je van ons verwachten?

Een uitdagende baan bij een dealerbedrijf dat in de top 15 van Nederland staat. Je werkt met vooraanstaande automerken met een rijke historie en een divers modellengamma. Wij zijn vooruitstrevend op het gebied van techniek en volgen de nieuwste technische ontwikkelingen op de voet. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om merk specifieke opleidingen te volgen. Wij hebben een prettige en collegiale werkomgeving waarin meedenken wordt gewaardeerd. Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Ook zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelskortingen en collectieve zorgverzekeringen.

Ja, ik wil een baan bij Janssen Kerres!

Herken jij jezelf in deze omschrijving en zie jij deze veelzijdige, uitdagende baan wel zitten? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Stuur jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar vacature@janssenkerres.nl Wil je ons direct spreken of wil je meer informatie? Neem dan contact op met afdeling Personeelszaken via telefoonnummer: +31 85 021 5566 Wij staan je graag te woord.

Sollicitatieprocedure

Super leuk dat je gesolliciteerd hebt! Wij zullen jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en nemen contact met je op. Hierna kan een eerste gesprek volgen, zodat we je leren kennen. We geven je daarna een Tour du Janssen Kerres, zodat je de werkplek ziet, collega’s ontmoet en onze koffie kunt beoordelen. Ben jij onze ideale collega? Dan doen we je een aanbod dat je niet kunt weigeren. Succes!

Bedrijfsprofiel Ja nssen Kerres Automotive

In juli 2014 is Autobedrijf Kerres gefuseerd met Autobedrijf J. Janssen. Door de fusie is een verzorgingsgebied ontstaan dat strekt van Zuid-Limburg t/m Oost-Brabant. Janssen Kerres Automotive heeft 320 medewerkers en 14 sales- en servicelocaties verdeeld over de merken Renault, Dacia, Nissan, Kia, Citroën en Peugeot.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.