Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: HR-stagiaire

Werkgever:Janssen Kerres
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

HR-stagiaire (M/V)

Vacature: HR-stagiaire

Ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende stageplaats voor je hbo-opleiding? Ben jij gedreven, weet je van aanpakken en wil je deel uitmaken van een klantgerichte en innovatieve organisatie met vooraanstaande automerken? Dan zoeken wij jou!

Wat zoeken wij?

Voor onze afdeling personeelszaken zijn wij op zoek naar hbo-stagiaire, voor de duur minimale duur van 6 maanden of een heel schooljaar voor 32 uren in de week, in de richting van Human Resource Management of People en Business Management.

Wat ga je doen?

Tijdens de stage ondersteun je bij vrijwel alle facetten van het HR-vak. Hierbij valt te denken aan de personeelsadministratie rondom de in- en uitstroom van personeel, werving & selectie, beheren van e-mail en telefoon en overige HR-gerelateerde zaken. Je zult hierbij geregeld in aanraking komen met de diverse afdelingen van onze 14 vestigingen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je volgt een hbo-opleiding in de richting van Human Resource Management, Business studies of vergelijkbaar;
  • Je bent accuraat en nauwkeurig;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Je bent integer, toegankelijk en sociaal ingesteld;
  • Je kunt prioriteiten stellen, ad hoc schakelen en durft initiatief te nemen;
  • Je kunt goed in teamverband maar ook zelfstandig werken;
  • Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste;

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden je een leuke, leerzame en uitdagende meewerkstage in een dynamisch bedrijf. Je komt terecht in een team dat in totaal uit 3 personen bestaat, met als standplaats Sittard. Wij hebben een prettige en collegiale werkomgeving waarin meedenken wordt gewaardeerd. Je hebt binnen deze functie nauw (telefonisch) contact met je collega’s zowel van de vestiging in Sittard als van de andere 13 vestigingen.

Ja, ik wil!

Herken jij jezelf in deze omschrijving en zie jij deze uitdagende en veelzijdige stageplaats wel zitten? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Stuur je motivatiebrief en CV naar

vacature@janssenkerres.nl

Wil je ons direct spreken of wil je meer informatie? Neem dan contact op met afdeling Personeelszaken, via telefoonnummer:

+31 85 021 5566

. De contactpersoon voor deze vacature is Anne-Loes Wolfs. Wij staan je graag te woord.

Bedrijfsprofiel Janssen Kerres Automotive

In juli 2014 is Autobedrijf Kerres gefuseerd met Autobedrijf J. Janssen. Door de fusie is een verzorgingsgebied ontstaan dat strekt van Zuid-Limburg t/m Oost-Brabant. Janssen Kerres Automotive heeft 375 medewerkers en 15 sales- en servicelocaties verdeeld over de merken Renault, Dacia, Nissan, Kia, Citroën en Peugeot.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.