Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Fullstack Developer

Werkgever:Intergrin
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Functieomschrijving

Als fullstack developer bij Intergrin maak jij onze zelf ontwikkelde (zorg)applicaties intuïtiever en toekomstbestendig. Om de rol van E-Health binnen onze zorginstellingen verder vorm te geven, zoeken we versterking van ons development team. Full-stack vaardigheden zijn hierbij wenselijk, maar jouw focus zal voornamelijk op de backend van onze software liggen, welke geschreven is in.NET (core).

We zijn voorloper op het gebied van digital therapeutics en E-Health. Dit willen we ook blijven. We streven steeds weer naar een optimalisatie van de door ons ontwikkelende applicaties waaronder een clientenportaal en een Elektronisch Patiënten Dossier (Care-EPD). Deze tools worden dagelijks gebruikt door de cliënten en behandelaren van PHI en Het Rughuis, en door medewerkers van Intergrin.

Intergrin levert de shared service diensten voor de 14 vestigingen van PHI en Het Rughuis. De afdeling Applications is onderdeel daarvan en is verantwoordelijk voor het beheer, de optimalisatie en doorontwikkeling van de applicaties.

Vereisten

Wat houdt je werk dagelijks in:

 • Je streeft iedere dag weer naar de verdere optimalisatie van onze zorgapplicaties. Onze huidige applicaties draaien op C#/.NET of PHP en worden continu doorontwikkeld waardoor ze passen bij onze groeiambities en doel om “future-proof” te zijn.
 • Je beheert en onderhoudt samen met de rest van het software development team de bestaande en nieuwe software en streeft daarbij naar een verdere professionalisering van de code base.
 • Je denkt mee met het opstellen van de technische requirements van de nieuwe versies van onze tools. Daarmee zorg je voor de verbetering van de kwaliteit en draag je bij aan de efficiëntie van de zorg.
 • Als onderdeel van het team ben je een sparringpartner voor diverse stakeholders en geef je vanuit jouw expertise advies over de te bepalen koers van de applicaties.

Om dit te realiseren zijn we op zoek naar het volgende:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie is voor ons het minimum, we willen graag een goede mix binnen ons team;
 • Je krijgt energie van het delen van je kennis met collega’s en bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken;
 • Ervaring (of affiniteit) met C#/.NET (Core) en front-end frameworks zoals Ionic, Angular. Indien je ervaring hebt met PHP development is dat een pluspunt;
 • Kennis van agile/scrum en ervaring met projectmatig werken is een pre;
 • Je hebt goede communicatie skills in het Nederlands en Engels en een hands-on mentaliteit;

Uiteraard zorgen wij voor:

 • Een passend marktconform salaris op basis van ervaring.
 • Een dienstverband van 32 tot 40 uur met een flexibele indeling qua uren en thuis of op kantoor werken.
 • Passende arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wanneer bovenstaande je interesseert en je een bijdrage aan een mentaal gezondere wereld wilt leveren zien wij graag je reactie. Als je eerst meer informatie wilt kun je ook bellen met Tom Christophe (Corporate Recruiter) via +31 6 27904908 of mailen naar tom.christophe@intergrin.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs, we verzorgen de werving zelf.