Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Corporate Recruiter

Werkgever:Intergrin
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij die echte netwerker die vol overtuiging onze vernieuwende zorgconcepten wil toelichten en uitdragen?

Ben jij in staat om jonge en ervaren psychologen, fysiotherapeuten, regiebehandelaren en ondersteunende functionarissen mee te nemen in onze visie op zorg? Krijg jij energie om op basis van je creatieve denk- en werkwijze de high potential zorgprofessionals voor ons bedrijf te interesseren?

Wil jij onderdeel uitmaken van een van de best groeiende zorgbedrijven van Nederland?

Lees dan snel verder. Je hebt zojuist je droombaan gevonden!!!

PHI (www.phi-med.nl) en Het Rughuis (www.rughuis.nl) leveren zorg op momenteel 12 behandellocaties verspreid over Nederland op basis van een uniek zorgconcept. Het aantal behandellocaties zal in Nederland de komende jaren sterk uitgebreid worden.

Intergrin is het moederbedrijf en levert voor alle vestigingen de shared service diensten.

De dienstverlening vanuit het hoofdkantoor richt zich op het faciliteren van deze zorg. Naast het centraal plannen van de behandeling bestaat de dienstverlening uit het versturen van zorgdeclaraties, het voeren van de financiële, personeels- en salarisadministratie en het werven van personeel.

Jouw Intergrin werkplek bevindt zich in Sittard-Geleen, maar je zult ook vaak op een van onze behandellocaties te vinden zijn.

Als recruiter binnen Intergrin ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie voor onze zorgbedrijven. Een rol waarin je nieuw talent werft; high potential zorgprofessionals die onze kwalitatief hoogwaardige zorg vorm geven.

Daarom ga je op een onderscheidende en proactieve manier aan de slag om geschikte kandidaten (psychologen, fysiotherapeuten, regiebehandelaren, client service medewerkers) te vinden voor onze vacatures en deze voor te stellen aan onze regiomanagers. Jij weet hierbij de “pareltjes” uit de arbeidsmarkt te vinden voor een kennismaking met PHI of Het Rughuis.

Ook werk je samen met de collega’s van de afdelingen HR en Marketing & Communicatie aan onze arbeidsmarktcommunicatie. Jouw focus ligt daarbij op het screenen, actief zoeken, en benaderen van geschikte kandidaten. Daarom weet jij exact welke wervingsstrategieën je kunt inzetten om de juiste kandidaat aan te trekken en durf je daarbij creatief te zijn. Verder onderhoud je contacten met Hogescholen, Universiteiten en andere onderwijsinstellingen om onze vestigingen te positioneren.

Bovendien is het opbouwen en onderhouden van een talentenpool voor jou essentieel en ben je medeverantwoordelijk voor het vlot organiseren en uitvoeren van het recruitmentproces.

Breng jij dit mee?

Met je enthousiaste- en gedreven persoonlijkheid weet je het verschil te maken in de gesprekken met kandidaten. Je kunt goed luisteren, weet contacten aan te gaan en hebt overtuigingskracht. Ook het werken met targets en deadlines is jou niet vreemd. Daarnaast beschik je over veerkracht, doorzettingsvermogen en ben je in staat out-of-the-box te denken en te handelen.

Kortom:

Jij bent DE verbinder tussen vraag en aanbod.

Dit kun je aantonen doordat:

  • Je minimaal beschikt over een HBO werk- en denkniveau
  • Je meerdere jaren ervaring hebt in een sales of recruitment positie
  • Je een hands-on mentaliteit hebt, accuraat, flexibel en stressbestendig bent
  • Je in het bezit bent van rijbewijs B
  • Je de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst

Dan bieden wij jou

Word jij onze nieuwe Recruiter dan bieden we jou een functie voor 32 tot 40 uur per week. Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van 1 jaar met uitzicht op onbepaalde tijd. Je ontvangt een bruto salaris tussen de € 3.500,- en € 4.500,- op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een goede reiskostenvergoeding, een uitstekende pensioenregeling bij Zorg en Welzijn, een laptop en telefoon, gratis lunch op het werk, een bonus die past bij je bereikte resultaten en een sportabonnement.

Jouw uitdaging begint vandaag

Wil je meer informatie over de inhoud en de sollicitatieprocedure? Contacteer dan Mandy van Mulken (Corporate Recruiter) via 088-0001660 of mandy.vanmulken@intergrin.nl

We ontvangen graag je cv en motivatiebrief via de sollicitatiebutton op onze website.

Een VOG en assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.