Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Regiebehandelaar (Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut/GZ-psycholoog)

Werkgever:Het Rughuis
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

De regiebehandelaar coördineert bij ons het zorgproces en draagt de verantwoordelijkheid voor de integraliteit van het behandelproces. Daarnaast is de regiebehandelaar voor alle betrokkenen, inclusief de patiënt/cliënt en diens naasten, het centrale aanspreekpunt.De inhoudelijke verantwoordelijkheden van de regiebehandelaar conformeren zich aan de opgestelde verantwoordelijkheden van ons eigen model kwaliteit statuut.

Naast de regierol en de inhoudelijke verantwoordelijkheden van de regiebehandelaar, heeft deze tevens een coachende rol binnen het behandelteam. Je neemt initiatief in noodzakelijke werkbegeleiding en treedt op als supervisor binnen het behandelteam. Daarnaast adviseert de regiebehandelaar de organisatie inzake de (door)ontwikkeling en innovatie van de behandelmethodiek, de deskundigheidsbevordering van de behandelaren en overige kwaliteit gerelateerde processen, bijvoorbeeld het geven van onderwijs.

Functie-eisen

  • De regiebehandelaar heeft een afgeronde opleiding tot psychotherapeut en/of klinisch psycholoog of een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog met enkele jaren ervaring in deze rol.
  • Ervaring in supervisorschap en werkbegeleiding is een must.
  • Je bent bij voorkeur 27, 32 of 36 uur beschikbaar (minder is bespeekbaar).
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met interdisciplinair werken en inhoudelijke voorkeur voor chronisch pijnproblematiek of de Somatisch-Symptoomstoornis en co morbiditeit.

Competenties

De regiebehandelaar bezit uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden naar cliënten, collegae en verwijzers. Heeft goede coördinatie/regievaardigheden, is vakinhoudelijk competent, gewend om interdisciplinair te werken, denkt actief mee bij het ontwikkelen, verbeteren en implementeren van (nieuwe) behandelmethodieken.

Wat bieden we

Resultaatverantwoordelijkheid, de kans om onze interdisciplinaire top poliklinische zorg uit te breiden. Daarnaast volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Een uitdagende functie met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een jong, ambitieus, gezond en dynamisch bedrijf binnen een prettige werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn conform onze personeelsregeling, op basis van kennis en ervaring.

Het Rughuis

Het Rughuis is een specialistische GGZ-instelling en biedt mensen die lijden aan chronische rug-, bekken- en/of nekpijn een op gedragswetenschap gebaseerd innovatief en effectief behandelprogramma aan. Een op het individu afgestemd interdisciplinair behandelplan, gericht op zowel lichaam als geest, wordt vastgesteld. In 6 maanden tijd wordt toegewerkt naar het realiseren van de behandeldoelen. Het behandelresultaat wordt geborgd door via eHealth aandacht te schenken aan een duurzaamheidsthema. De interdisciplinaire teams bestaan uit een psycholoog cognitieve gedragstherapie, een psycholoog psychosomatiek, een psycholoog leefstijl & vitaliteit, een fysiotherapeut en een regiebehandelaar.

Het Rughuis kent inmiddels 6 vestigingen welke te vinden zijn in Capelle aan den IJssel, Eindhoven, Sittard, Kerkrade, Nijmegen en Roermond.

Solliciteren

Direct solliciteren kan via de sollicitatie button. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan naar 088 – 000 1660 en vraag naar Yvanka Pfeifer (Corporate Recruiter) of kijk op onze website.