Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Uitvoerder Infra Regiobedrijf Limburg

Werkgever:Heijmans
Plaats:Munstergeleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Uitvoerder Infra Limburg

Een bouwplaats kan niet zonder uitvoerder. Jij bent een van de belangrijkste schakels in onze infrastructurele projecten in de regio Zuid. Als uitvoerder zorg je dat alle regionale grond-, weg- en waterwerkzaamheden (gww) goed en binnen tijd en budget worden gerealiseerd.

Dit ga je doen

Op de bouwplaats heb jij het voor het zeggen. Jij zorgt dat jouw vakmensen hun werkzaamheden altijd goed kunnen uitvoeren en ziet toe op de kwaliteit. Afhankelijk van het project geef je de ene keer leiding aan vijf collega’s, en dan weer aan twintig. Aan wat voor soort projecten je kunt denken? De herinrichting van de Markt in Hoensbroek bijvoorbeeld, of die van winkelcentrum Stein. Maar ook de realisatie van het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard-Geleen, allemaal regionale projecten tot vier miljoen euro waarvoor jij voor een groot deel verantwoordelijk bent.

Voor klanten als gemeenten, de provincie en Rijkswaterstaat ben jij een belangrijk contactpersoon. En dat ben je ook voor de toezichthouder van de opdrachtgever, de projectleider, je uitvoerende collega’s en de omgevingsmanager. Jij beantwoordt al hun vragen en zorgt er intussen voor dat het werk altijd door kan blijven gaan. Ook heb je de digitale administratie op orde: je registreert kwaliteitsplannen, voert kwaliteitscontroles uit en maakt facturatiebonnen voor de onderaannemers. Daarnaast bewaak je de kosten van een project.

Het komt voor dat je aan wel drie of vier projecten tegelijkertijd werkt. Zo ben je ’s ochtends bij de aanleg van een straat in een nieuwbouwwijk, en ben je ’s middags op locatie bij de reconstructie van oude rioleringsbuizen. Dat vraagt om snel schakelen, maar het maakt jouw werk juist ook afwisselend en uitdagend.

Wat je van ons mag verwachten


  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een smartphone, laptop en een auto van de zaak.
  • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
  • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé: we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao bouw en infra.

Dit ben jij


Jij kunt even goed communiceren met de opdrachtgever als met je uitvoerende collega. Gedreven als je bent ga jij altijd voor de beste oplossing en weet je projecten tot een succesvol resultaat te brengen. Speelt er iets op de bouwplaats? Dan durf jij het woord te nemen en de groep aan te spreken. Jouw verantwoordelijkheid draag je met verve; jij lost eerst iets op voordat je naar huis gaat. Verder heb je:


  • Een afgeronde opleiding richting Civiele Techniek en ervaring met asfaltprojecten;
  • Een rijbewijs B.

Jouw team


Heijmans Regio Zuid heeft twee kantoren: een in Eindhoven en een in Geleen. Jij gaat aan de slag voor regionale projecten in Limburg, vanuit ons kantoor in Geleen. Al ben je vooral in de keet op de bouwlocaties te vinden. Maar waar je ook bent: de sfeer is altijd goed. Overal staan je Heijmans-collega’s voor elkaar klaar en zetten ze er samen de schouders onder.


Werken bij Heijmans

We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hier worden we alleen nog maar beter in. Onze focus ligt namelijk op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen we door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die we bouwen en onderhouden centraal te stellen. Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. We zetten grote digitale stappen, bieden datagedreven diensten, gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen en willen de beste werkgever zijn in onze sector. Onze kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.


Reageer direct

Interesse? Upload je cv dan via onderstaande button. Nodigen we je uit en hebben we na het gesprek vertrouwen in elkaar? Dan zetten we snel vervolgstappen. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Willem Peters via 06 –23 151 803 of

wpeters2@heijmans.nl