Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Uitvoerder bouw

Werkgever:Heijmans
Plaats:Munstergeleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Uitvoerder bouw Geleen

Aan de tekentafel en op de computer worden de mooiste plannen bedacht, maar ze komen pas tot leven op de bouwplaats. Daar gaat de schop de grond in, de mensen het steiger op en de troffel in het cement. Strak georganiseerd en doelgericht. Dat is de wereld waar een goede uitvoerder in zijn element is.

Dit ga je doen

Als uitvoerder bij Heijmans ben je onderdeel van een professioneel team, dat loopt als een goed geoliede machine. Op de bouwplaats, in de keet en op kantoor: iedereen werkt samen aan hetzelfde doel: projecten op een efficiënte en veilige manier oppakken, uitvoeren en afronden zodat we achteraf trots kunnen zijn op wat we samen hebben neergezet.

Je krijgt in deze functie een grote verantwoordelijkheid, maar ook de kans om je werk effectief te kunnen doen. We beseffen hoeveel er soms op het bordje van de uitvoerder terecht komt en hebben er dan ook voor gezorgd, dat onze processen uitstekend zijn georganiseerd. Bovendien kun je een beroep doen op ondersteunende diensten zoals onder andere Materieelbeheer en Kwaliteit en Veiligheid. Zij zijn erop gericht, meerwaarde te leveren aan het projectteam.

Jouw werkplek

Bij Heijmans Utiliteit Geleen werken zo’n 60 collega’s aan de mooiste projecten en service- en onderhoudscontracten. Op de afdeling Projecten werk je samen met veertig vakmannen en -vrouwen van verschillende disciplines. Het gaat om projecten met een omvang tot 5 à 10 miljoen euro. Voor grotere projecten schalen we op met hulp van de collega in de andere vestigingen. Bijvoorbeeld de collega’s werkzaam in Eindhoven of Rosmalen. Geleen is een vestiging met een serieuze groeiambitie waarvoor we nieuwe collega’s zoeken en opleidingen. Binnen de vestiging heerst een prettige en positieve sfeer. Iedereen is benaderbaar en gefocust op ontwikkeling. Collega’s hebben veel voor elkaar over en mensen voelen zich snel thuis. We werken voornamelijk in de provincie Limburg, maar in overleg kunnen we ook onze collega’s in andere regio’s ten dienste zijn.

Dit bieden wij jou

  • Een marktconform bruto maandsalaris afhankelijk van je opleiding en ervaring.
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
  • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé: we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
  • Een laptop en smartphone, en voor een zachte prijs zelfs de allernieuwste.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao bouw en infra.

Dit ben jij

Jouw verantwoordelijkheidsgevoel zorgt dat we de deadline van een project hoe dan ook halen. Ook als dat betekent dat we een weekend of avond wat langer doorwerken. In ieder probleem zie jij een oplossing. Je schakelt snel en laat je niet uit het veld slaan. Die rust weet je over te brengen op je team: samen zetten jullie de schouders eronder. Verder heb je:

  • Minimaal een mbo 4-diploma bouwkunde of vergelijkbaar niveau.
  • Relevante werkervaring als uitvoerder.
  • Een rijbewijs B.

Werken bij Heijmans

Bij Heijmans hebben we aandacht voor vakmanschap en staat veiligheid voorop. We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Wat we bedenken, kunnen we ook maken. Daar zijn we dan ook trots op. Onze kracht? Samenwerken, naar elkaar blijven luisteren en altijd gaan voor het beste resultaat. Als collega’s stimuleren we elkaar om iedere dag beter te worden. De vrijheid om mee te denken en met plezier naar je werk gaan vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

Reageer direct

Interesse? Upload je cv dan via onderstaande button. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren. Nodigen we je uit en hebben we na het gesprek vertrouwen in elkaar? Dan zetten we snel vervolgstappen. Wanneer je een account aanmaakt, kun je je sollicitatie online volgen.