Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Monteur W

Werkgever:Heijmans
Plaats:Munstergeleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Monteur W Geleen

Wat zou een ziekenhuis, groot kantoor of een overheidsgebouw zonder optimaal functionerende werktuigbouwkundige installaties zijn? Verkeerd aangesloten installaties kunnen op deze plekken grote gevolgen hebben. Jouw werk als monteur voor de projecten van Heijmans doet er dus toe.

Dit ga je doen

Jij installeert werktuigbouwkundige installaties op unieke projectlocaties. Het gaat om projecten binnen de segmenten gezondheidszorg, overheid, datacenters en hightech clean industrie. De grootte van deze projecten varieert tussen de 100.000 euro en 5 miljoen euro. Op deze projecten zorg je samen met je collega-monteurs dat alle werktuigbouwkundige installaties voldoen aan de wettelijke normen en eisen. Je zorgt ervoor dat de aanleg van installaties op een veilige én juiste manier binnen de gelden voorschriften en afspraken gebeurt.

Jouw projecten bevinden zich vooral in de regio Limburg. Het kan zijn dat je de ene keer een project van een paar maanden hebt in Maastricht en de volgende keer een heel jaar in de buurt van Geleen gestationeerd bent. Die afwisseling maakt jouw werk uitdagend. Wil je doorgroeien? Heijmans biedt veel mogelijkheden om dit te realiseren. En het belangrijkste? Altijd heb je een fijn team van collega’s om je heen.

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s?Loop eens met ze mee!

Wat je van ons mag verwachten

  • Een vast contract.
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
  • Het beste en nieuwste gereedschap.
  • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé: we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao metaal en techniek.

Dit ben jij

Aanpakken, daar houd jij van. Net als van werken met je handen. Je bent gek van techniek en werkt graag samen in een team. Je bent sociaal en staat ervoor open om te leren van je collega’s. Verder heb je:

  • Een mbo 3- of 4-diploma werktuigbouwkundige, installatietechniek of een vergelijkbaar niveau.
  • Technisch inzicht.
  • Actuele kennis van de normen in installatietechniek. Heb je die niet? Dan kun je bij ons je certificaten halen.
Jouw team

Je komt te werken bij Heijmans Bouw & Techniek in Geleen. Hier werken circa 70 collega’s met elkaar samen aan regionale projecten en onderhoudscontracten. Voor grotere projecten schalen we op met hulp van onze collega’s in de andere vestigingen (bijv. Eindhoven of Rosmalen). Geleen is een vestiging met een serieuze groeiambitie waarvoor we de juiste mensen zoeken en opleiden. Binnen Heijmans, en zeker de vestiging Geleen, heerst een prettige en positieve sfeer. Collega’s hebben veel voor elkaar over, er is een open cultuur en mensen voelen zich snel thuis. We werken voornamelijk in de provincie Limburg, maar in overleg kunnen we ook onze collega’s in andere regio’s ten dienste zijn.

Werken bij Heijmans

We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hier worden we alleen nog maar beter in. Onze focus ligt namelijk op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen we door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die we bouwen en onderhouden centraal te stellen. Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. We zetten grote digitale stappen, bieden datagedreven diensten en gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen. We willen de beste werkgever zijn in onze sector. Onze kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken, vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

Reageer direct

Interesse? Upload je cv dan via onderstaande button. Nodigen we je uit en hebben we na het gesprek vertrouwen in elkaar? Dan zetten we snel vervolgstappen. Wanneer je een account aanmaakt, kun je je sollicitatie online volgen