Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Technisch Medewerker

Werkgever:HBI Bisscheroux B.V.
Plaats:Geleen

Geen ervaring - geen bezwaar 24 – 38 uur p/w

Het bedrijf

HBI Bisscheroux is een Nederlandse fabrikant van intelligente (nood-)verlichtingsoplossingen. Verlichtingsarmaturen met slimme licht- en bewegingssensoren, naar wens voorzien van noodverlichting. Oplossingen die mens én milieu dienen. Oplossingen waarbij veiligheid en comfort hand in hand gaan met energie besparen en duurzaamheid. Een kleine maar ambitieuze onderneming waar de menselijke maat telt en waar innovatie en professionaliteit hoog in het vaandel staan. HBI is winnaar van diverse innovatieprijzen en oprichter van Sqippa.

De functie

Als Technisch Medewerker ben je betrokken bij alle technische aspecten van onze bedrijfsvoering. Je hebt een ondersteunende rol in het testen en repararen van (noodverlichtings-)armaturen. Je bent mede verantwoordelijk voor het correct functioneren van de test / programmeer tools op de productielijnen. Je voert zelfstandig tests en metingen uit aan de diverse elektronische onderdelen. . Je voorziet je collega’s van de verkoop van de juiste productgegevens en actualiseert deze in artikelbeheersystemen en op websites. Je bent betrokken bij de technische ondersteuning van het cloud platform Sqippa Online en de draadloze devices (Internet of Things) die hiermee in het veld worden beheerd. Je overlegt met onze engineers hoe bepaalde uitdagingen kunnen worden aangepakt en helpt mee aan de oplossing. Je bent betrokken bij zowel hardwarematige als softwarematige thema’s.

De kandidaat

Je bent nieuwsgierig, creatief, zelfstandig en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels. Je houdt ervan om je vast te bijten in technische uitdagingen. Je hebt een degelijke achtergrond in elektrotechniek en een sterke affiniteit met elektronica en software(-engineering). Indicatie: MBO+, HBO.

Geen ervaring is geen bezwaar! Je krijgt bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen en je stap voor stap – ook door middel van aanvullende opleiding – te bekwamen in deze zeer veelzijdige functie. Wij zijn op zoek naar gemotiveerd talent; naar een ruwe diamant.

Wij bieden:

  • 25 vakantie dagen (bij fulltime dienstverband)
  • 5 extra adv dagen (bij fulltime dienstverband)
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • Een leuk team en een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving.
  • CAO metaalbewerkingsbedrijf
  • Een contract voor onbepaalde tijd behoort zeker tot de mogelijkheden.

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Fons Bisscheroux (046-4756572). Mail je motivatie en C.V. vóór 30 september a.s. naar info@hbi-lighting.com

Een speeddate kan onderdeel uitmaken van de procedure.

HBI Bisscheroux, Hofdwarsweg 14, 6161 DD Sittard-Geleen.

www.hbi-lighting.com www.sqippa.com