Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Hovenier (Wijkteammedewerker B)

Werkgever:Gemeente Kerkrade
Plaats:Kerkrade

Werk je graag in de buitenlucht? Vind je het leuk in een team te werken aan het groenonderhoud van de Gemeente Kerkrade? Pak jij verantwoordelijkheid en ben je klantgericht? Dan is deze vacature geschikt voor jou!

Hovenier (Wijkteammedewerker B)

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het dagelijks groenonderhoud in de wijken. De vacature is vacant bij de afdeling Stedelijk Beheer van het domein Stad. Je gaat werken binnen het cluster Wijkbeheer, specialisatie groen.

Wat ga je doen?

Als Hovenier (Wijkteammedewerker B) ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor beheer- en onderhoudswerkzaamheden in het openbaar groen. Schoffelen is een van de hooftaken, maar ook andere groen onderhoudswerkzaamheden kunnen aan bod komen. Daarnaast kun je ook ingezet worden voor andere voorkomende werkzaamheden binnen het Wijkbeheer.

Wat bieden wij jou?

  • Salaris: functieschaal 4 maximaal € 3174,00 bruto per maand bij 36 uur per week. De gemeente Kerkrade werkt met aanloop-, functie- en uitloopschalen. Het maximale salaris in de uitloopschaal 5 is € 3327,00. Inpassing in salarisschaal is afhankelijk van je kennis en ervaring binnen het vakgebied.
  • Stabiliteit: een dienstverband van een jaar, met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Een uitdagende functie en een plezierige werkomgeving waar goede regelingen zijn om privé- en werksituatie te combineren.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden: o.a. Individueel Keuzebudget (IKB van 17,05%), pensioenopbouw bij ABP, bijkopen van extra verlofuren, extra vitaliteitsdagen, korting op sportabonnement via ODS vitaliteitsprogramma, gratis fruit.
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Parkeerplek op eigen terrein. De afdeling Stedelijk Beheer is gehuisvest aan de Hammolenweg 6 te Kerkrade.

Wat breng je mee?

  • Een mbo opleiding in het vakgebied of vergelijkbaar (bijvoorbeeld mbo 2 hovenier).
  • Je hebt praktische kennis en ervaring met groenwerkzaamheden.
  • Je bent klantgericht en stelt je dienstverlenend op in contact met omwonenden, klanten en collega’s.
  • Je houdt van aanpakken en je neemt je verantwoordelijkheid, maar je voelt je ook verantwoordelijk voor de effecten van jouw werk op de omgeving.
  • Bezit van rijbewijs B aangevuld met E.
Waar kom je te werken?

Welkom bij het domein Stad.

De afdeling Stedelijk Beheer, een van de afdelingen van het domein Stad, heet je welkom, want daar kom je te werken. Jij maakt onderdeel uit van het cluster Wijkbeheer – Groen. Het cluster dat verantwoordelijk is voor het dagelijks groenonderhoud in onze stad. Daarnaast kennen we nog een drietal clusters: cluster Wijkbeheer – grijs, cluster Wijkbeheer – schoon/heel/veilig, cluster Civieltechniek en Infraprojecten en cluster Ondersteuning. Wij zorgen met zijn allen voor het beheer van onze stad. Dat is niet alleen het groen van onze stad, maar ook de straten en stoepen, het riool, kabels en leidingen, lantaarnpalen, verkeersborden, hekwerken, bankjes, vuilnisbakken. We onderhouden ze, we repareren, vervangen en maken schoon.

Maar vooral ook welkom in de gemeente Kerkrade.

De gemeente Kerkrade is een groeiende organisatie die nauw verbonden is met haar omgeving. Door samen te werken met inwoners, partners en bedrijven, creëren we nieuwe mogelijkheden. We zorgen ervoor dat ieder kan deelnemen aan de samenleving en stimuleren ondernemerschap van onze medewerkers en anderen. Kortom: in ons werk zoeken wij de verbinding om elkaar te versterken en om de dienstverlening te verbeteren; alles om de gestelde doelen te realiseren. Viër zunt Kirchroa: versterken, verbinden, verbeteren.

Heb je interesse?

Kies zelf hoe je wilt reageren op deze functie. Je kunt solliciteren via de site van IGOM (met brief en cv of alleen cv). Je kunt ook bellen met Servie Leclair (0614958702) of Mirjam Bours (0614975344) en je aanmelden voor een gesprek.

Wat we belangrijk vinden is dat je een passende opleiding of werk en denkniveau hebt voor deze leuke functie. Een positieve instelling en motivatie zijn belangrijker dan de perfecte brief of CV.

Solliciteer vóór 18 mei 2024.

De eerste kennismakingsgesprekken zijn vrijdagochtend 24 mei 2024.

Heb je 21 mei 2024 geen uitnodiging ontvangen voor een gesprek, dan behoor je niet tot de 1e selectie. Mochten wij in de eerste ronde geen match vinden voor de functie, dan zou je alsnog voor een gesprek uitgenodigd kunnen worden. Afwijzingen vinden pas plaats als de selectieprocedure volledig is afgerond

Algemeen

Als onderdeel van het selectieproces maken wij regelmatig gebruik van online-screening. Dat betekent dat wij informatie zoeken via bijvoorbeeld zoekmachines en sociale netwerken. Daarnaast maken een verklaring omtrent gedrag (VOG) en een Talent Motivatie Analyse deel uit van de procedure. Ook het vragen naar referenties kan onderdeel zijn van onze procedure.