Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Operator A in 2 Ploegendienst

Werkgever:Fibrant
Plaats:Urmond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij diegene die conform de hoge Fibrant-standaard grondstoffen lost en onze producten op een goede manier verlaadt en daarbij de veiligheid en kwaliteit van onze site hoog in het vaandel houdt?

Binnen de afdeling Site Logistics & Flakes Manufacturing hebben we, samen met de Manager en 4 Teamleads die helpen met het coördineren, operators nodig die deel willen uitmaken van dit professionele team! Veiligheid, kwaliteit en vakmanschap zijn speerpunten waar we met z’n allen op focussen. Als Operator ben je een belangrijke speler die zijn of haar verantwoordelijkheid neemt.

Jouw vakmanschap en verantwoordelijkheden

  • Je lost grond- en hulpstoffen voor de fabrieken en laadt vloeibare en vaste stof eindproducten voor onze klanten volgens strenge veiligheidsvoorschriften en duidelijke werkinstructies.
  • Je werkt accuraat en kunt in een dagelijkse hectiek planningen realiseren en op correcte wijze verladingen uitvoeren met diverse transportmodaliteiten zoals tankauto’s, vrachtwagens, zeecontainers, wagons en schepen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het ordelijk en netjes houden van de los- en laad installaties waarin je werkzaam bent en draagt samen met jouw team bij aan het integer houden van de installaties.
  • Je draagt bij aan het actueel houden van werkinstructies om ervoor te zorgen dat het los- en laadproces blijft voldoen aan de gestelde fabrieksvoorschriften en wet- en regelgeving.
  • Je levert input in je team om de resultaten op het gebied van productievolumes, kwaliteit, veiligheid en milieu, kostenreductie en arbeidsvoldoening te blijven verbeteren.
  • Je toont een positief kritische instelling: dat wil zeggen het trots zijn op de eigen organisatie, gedrevenheid om beter te worden en het verder ontwikkelen van een gevoel van eigenaarschap van organisatie en installatie.
  • Je ondersteunt en moedigt het beleid aan om (mogelijke) voorvallen en verbetermogelijkheden te rapporteren.
  • Je moedigt collega’s en management aan om de compliance en de SHE-resultaten te verbeteren en voorvallen te voorkomen.
  • Je volgt instructies en procedures op (plan-do-check-act).

Over Fibrant

Ons verhaal begint in 1952, toen we onze eerste Caprolactamfabriek in Nederland bouwden. Tegenwoordig is Fibrant onderdeel van HSCC (ook wel Highsun Group China genoemd). Dit maakt ons als groep de grootste producent van Caprolactam en Ammoniumsulfaat ter wereld met productielocaties in Nederland (Geleen) en China (Fuzhou en Nanjing). Fibrant levert grondstoffen voor kwaliteitsproducten in textiel, auto's, voedselverpakkingen en landbouwproducten. Op weg naar onze 70e verjaardag zorgt Fibrant voor lichtere, meer bestendige en duurzamere materialen voor haar klanten. EcoLactam® is onze nieuwe, duurzame generatie producten met een carbon footprint van wereldklasse. Mensen, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staan bij ons centraal. Met dit fundament, kijken we vol vertrouwen naar onze toekomst. In Nederland heeft Fibrant, gevestigd op het hoofdkantoor in Urmond en de Chemelot-site in Geleen, 350 medewerkers in dienst. Fibrant staat voor ‘pure chemie’. Dit verwijst niet alleen naar het technologische proces waardoor onze hoogwaardige en duurzame producten tot stand komen, maar ook naar de chemie tussen onze Fibrant-medewerkers.

Achtergrond & Ervaring

Je bent in het bezit van een diploma VAPRO A en in het bezit van VCA-B of bereid deze te behalen. Werken met MS office is jou niet onbekend en bij voorkeur ben je bekend met geautomatiseerde processen die in de chemische industrie gebruikt worden voor het bedienen van installaties. Je hebt een rijbewijs B en een heftruckrijbewijs en aantoonbare ervaring in het rijden met een heftruck. Goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn belangrijk. Je kunt planmatig werken en stress houdt jou scherp.

Werk jij graag in een team, herken je jezelf in bovenstaand verhaal en spreekt jou dit aan? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Bij vragen hebben kun je contact opnemen met Jack Schoufs - Manager Site Logistics & Flakery – via jack.schoufs@fibrant52.com of M +31612405273

Procedure

Reageren kan tot 1 juli 2022. Stuur jouw CV en motivatie naar de Business Partner People & Culture voor deze vacature: Marco Jansen van den Doormalen via careers@fibrant52.com