Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Senior Controller

Werkgever:Dephion
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Kom jij als onze nieuwe Sr. Controller bouwen en leidinggeven aan de nieuw op te zetten Finance & HR backbone van Dephion Group BV?

Vanwege groei breiden we uit en zoeken een nieuwe collega, namelijk een meewerkende voorvrouw of voorman die als Senior Controller mee de koers komt bepalen van onze organisatie, en zorgt voor een kloppend en compleet reisverslag van de afgelegde route. Daarbij ben je ook nog operationeel betrokken en soms uitvoerend bezig. Als leidinggevende binnen een kleine afdeling (4 personen) ben je verantwoordelijk voor finance en HR-administratie.

Je gaat deze uitdaging aan binnen een innovatieve organisatie die veel kenmerken van een start-up kent maar ook inmiddels bijna 100 personen groot is. Dit zijn veelal experts in hun respectievelijke 'craft', zoals developers & graphic designers, health scientists & interactive storytellers, data-scientists & AI specialisten, die vanuit The Cubic in Geleen werken. Vaak internationaal en jong, maar altijd gedreven en op zoek naar 'the next level' in hun bijdrage aan onze baanbrekende oplossingen.

Ben jij de gedreven Sr. Controller die op zoek is naar deze nieuwe uitdaging?

Wie zijn wij?

Dephion is de gezondheids- en welzijnsgroep. Ons werk verkent de grenzen van wat kan worden bereikt met zeer fraai uitgewerkte digitale oplossingen die het welzijn van onze gebruikers bevorderen. Schaalbaar, wereldwijd, en altijd volledig persoonlijk. Het vlaggenschip van Dephion is Habtic. Een AI-gedreven, preventief vitaliteitsprogramma om het welzijn van werknemers van grote bedrijven te bevorderen. Kijk eens op www.habtic.com of bezoek www.thehabticstandard.com voor meer inzichten. Dephion is onderdeel van de IIC (Investors In Care) Group.

Wat maakt jou succesvol?

Als ervaren Financial met een interessante bagage en achtergrond weet je waar de Planning en Control cyclus aan dient te voldoen, heeft een financiële administratie opzetten, inrichten, onderhouden en verbeteren voor jou geen geheimen meer, en is verantwoordelijkheid over HR en Payroll ook iets waar je expertise in hebt.

Je bent dan ook een Accountancy/BE of verwante HBO of WO afgestudeerde, en hebt je achtergrond aangevuld met 'n succesvol afgeronde RC of HOFAM opleiding. Je werkervaring heeft al eens een internationaal karakter gehad waarbij Engels de voertaal was en die je ook buiten de grenzen van je comfort zone gebracht heeft. Verder ben je up-to-date met moderne bedrijfsadministratieve systemen, waaronder Exact Globe en Unit4 Audition.

Je koppelt een sterk analytisch vermogen en werkwijze aan uitstekende interpersoonlijke en communicatieve eigenschappen, waarbij je het vermogen hebt om je boodschap en de frequentie waarop je die uitzendt aan te passen aan je 'publiek'. Zowel in het Engels als Nederlands kun je verbaal als schriftelijk uitstekend uit de voeten.

Jouw zelfstartend karakter en resultaatgerichtheid zorgen dat je effectiviteit en efficiency borgt van jezelf en je mensen, en je kunt steunen op je zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen. Je draagt actief bij aan een positieve teamomgeving, creëert enthousiasme en hebt een hoge norm voor persoonlijk gedrag en werk.

De meest belangrijke aandachtgebieden zijn:

  • Opstellen van periodieke rapportages, jaarcijfers en P&L rapportages;
  • Analyseren van financiële resultaten in de juiste juridische entiteit;
  • Verzorgen van liquiditeitsprognoses en cashmanagement;
  • Beheren en optimaliseren van de AO/IC-processen;
  • Voeren van overleg met relevante (externe) partijen;
  • Fungeren als aanspreekpunt en adviseur voor Directie;
  • Signaleren van ontwikkelingen op financieel gebied;
  • Sturing/begeleiding geven aan 3 medewerkers (Ass. Controller, Financieel Mdw, Sr. HR Medewerker);

Wat bieden we?

  • Een fulltime dienstverband voor bepaalde tijd, met de intentie om dit bij goed functioneren na één jaar te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Alle mogelijkheden om je persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen;
  • 28 vakantiedagen;
  • Een inspirerend hoofdkantoor The Cubic in Geleen met alle denkbare innovatieve tools, een ‘gameroom’ en collega’s die te allen tijde op zoek gaan naar ‘the next level’;
  • Een volledige ‘agile werkomgeving’ met een platte management structuur en de focus op kwalitatieve input in plaats van kwantiteit;
  • Dagelijks gratis lunch en een gratis sport abonnement.

Maar bovenal de kans om deel uit te maken van een unieke en baanbrekende organisatie in Limburg, en mee te bouwen aan de verdere professionalisering van onze HR & Finance office.

Interesse?

Stuur ons dan je gegevens via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer info? Stuur je vragen naar careers@dephion.com of bel 088-0001660 en vraag naar Dave Ubachs (Talent Acquisition Partner).