Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Allround Horecamedewerker

Werkgever:Dephion
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

De horecamedewerker in ons hoofdkantoor The Cubic staat klaar voor onze medewerkers op het vlak van eten, drinken en service. Zo zorg je als Barista ervoor dat jouw collega’s hun dag beginnen met die perfecte kop koffie. Vervolgens begin je aan de (voor)bereiding van de lunch, die door jou verzorgd en gepresenteerd wordt. Daarna zorg je dat onze Meeting point en de koffie-corners er top uitzien voor de volgende dag.

Je bent deel van het Hospitality & Events team. Zij informeren je over aankomende events en nieuwe ideeën om onze collega’s nog meer in de watten te leggen, waarbij je alle collega’s écht ziet als jouw gasten. Jouw rol valt of staat met een goede voorbereiding, en je begrijpt dat bij een goede uitvoering ook het opruimen achteraf hoort.

Je bent 3 dagen per week (24 uur p/w) beschikbaar, en hebt een flexibele houding t.o.v. je inzet. Initieel zullen je werkdagen Ma.-Wo.-Vr. zijn van 07.30 tot 16.00 uur, maar daarin vragen we flexibiliteit. Dus dat je soms bereid bent om ook buiten kantooruren en op andere dagen te werken.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt al een aantal jaren ervaring opgedaan in de Horeca, of al in een kantooromgeving en jou bevalt de afwisseling van keuken, bediening en opruimen/afwassen) goed.
  • Als persoon ben je vriendelijk en gastvrij en brengt flexibiliteit, oog voor detail en een energieke houding mee. Ook al heb je nog niet zo veel ervaring, je ontwikkelt jezelf graag.
  • Netheid en (persoonlijke) hygiëne zijn een must, net als een representatief voorkomen.
  • Je bent mondeling sterk in de Engelse taal.
  • Je bent gewend aan een drukke omgeving, en op rustige momenten zit je ook liever niet stil.
  • Werken in een team vind je leuk, maar alleen werken is ook prima.

Dit bieden we je:

Een afwisselende en gewaardeerde functie binnen een succesvolle en groeiende organisatie. Ons personeel, jouw ‘gasten’, zijn een goede mix van met name jonge en vaak internationale professionals in diverse vakgebieden.

  • Je start met een passend maandsalaris in een jaarcontract.
  • Je hebt recht op 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
  • Je pensioen is goed geregeld met onze pensioenregeling die bij a.s.r. ondergebracht is.
  • Verdere benefits zijn bijv. de gratis lunch (waarbij jij al de hoofdrol hebt), korting op je ziektekostenverzekering, vers fruit en een gratis sportabonnement.

Interesse?

Herken je jezelf en je ambities in bovenstaande functie? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur ons jouw motivatie en curriculum vitae!

Bij vragen, bel naar 088-0001660 en vraag naar Dave Ubachs (Talent Acquisition Partner).