Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Financieel Medewerker Crediteuren

Werkgever:De Domijnen
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

De Domijnen is een bundeling van culturele kracht: Schouwburg, Filmhuis, Poppodium Volt, Museum Hedendaagse Kunst, Erfgoedcentrum, Bibliotheek en Educatie. Samen willen we iedereen in de regio Sittard-Geleen inspireren, verrassen en prikkelen met een gevarieerd en uitdagend cultuuraanbod. Bij De Domijnen werken ruim 130 medewerkers en meer dan 350 vrijwilligers, allen met een groot hart voor kunst en cultuur. Hoor jij daarbij?

Voor onze afdeling Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een:

Financieel medewerker crediteuren voor 22 uur per week (0,611 FTE)

Wat zoeken wij

Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega voor onze financiële afdeling, die samen met het huidige team de verantwoordelijkheid voor de administratie van De Domijnen neemt. Als financieel medewerker crediteuren ben je verantwoordelijk voor het boeken van inkomende facturen op juiste grootboekrekeningen en kostenplaatsen en/of projecten. Je verwerkt de bankafschriften en maakt projecten aan. Ook bewaak je de voortgang van de interne factuuraccordering en je ondersteunt bij de maand- en jaarafsluitingen. Je communiceert pro actief met collega’s binnen de organisatie over de facturen en daaraan gerelateerde vraagstukken. Met jouw relevante kennis, die je up to date houdt, help je bij het verbeteren van onze subsystemen en financiële processen. Zo draag jij achter de schermen jouw steentje bij aan het slagen van onze organisatie!

Wat vragen wij

  • Een afgeronde MBO 4-opleiding op het gebied van financiën of vergelijkbaar
  • Minimaal 2 jaar ervaring op een financiële administratie
  • Aantoonbare ervaring met Microsoft office (mn excel) en boekhoudkundige software, Exact is hierbij een pré

Daarnaast heb je een goed cijfermatig inzicht, je bent secuur in je werkt, accuraat en snel van begrip. Je werkt zelfstandig en bent pro actief in alles wat je doet. Dat je een teamplayer bent, blijkt uit hoe je samenwerkt met collega’s zowel binnen als buiten de afdeling. (telefonisch) Contact leggen met o.a. crediteuren vormt voor jouw geen probleem. En heb je dan ook nog affiniteit met cultuur, dan ben jij de collega die we zoeken!

Wat bieden wij

Allereerst een zeer afwisselende rol in een organisatie waar veel gebeurt. Het salaris in schaal 5 van CAO De Domijnen bedraagt – mede afhankelijk van opleiding en ervaring – minimaal € 1.686,- en maximaal € 2.597,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Dit is excl. 8% vakantiegeld en 5% eindejaarsuitkering, met maximale uitloopmogelijkheid € 2.681,- bruto per maand bij een vast dienstverband. Daarnaast bieden we passende secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid je uren flexibel in te delen. Je krijgt vooralsnog een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar. Voor afloop van deze periode wordt met je besproken of de tijdelijke aanstelling verlengd wordt.

Aanvullende informatie

Het inzien van persoonlijke profielen op Sociale Media kan onderdeel uitmaken van de procedure. Neem voor meer informatie over de functie contact op met Stéphanie Olijve, hoofd Bedrijfsvoering via Stephanie.Olijve@dedomijnen.nl

Solliciteren

Herken je jezelf in dit profiel? Stuur dan uiterlijk 4 juli 2021 een motivatiebrief en CV aan PenO@dedomijnen.nl De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 13 juli en de tweede gespreksronde 15 juli 2021. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld