Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker begeleiding gehandicaptenzorg - nieuwbouw

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor onze toffe nieuwbouw locatie aan de Beneluxlaan in Geleen zoeken wij nog een aantal collega’s die mee gaan bouwen aan een prettige nieuwe woonplek voor onze bewoners!

Voor locatie Beneluxlaan zij wij op zoek naar 3 collega’s voor de vacature:

Medewerker begeleiding Gehandicaptenzorg 18-28 uur, vast dienstverband, Geleen

Wonen, leven, ondersteunen en ontmoeten in Geleen: Samen Thuis, samen in de wijk

In de Beneluxlaan in Geleen kunnen bewoners niet alleen wonen, maar ook volop deelnemen aan de maatschappij, midden in een gezellige wijk. Samenleven, meedoen, elkaar ondersteunen en plezier maken en beleven. Daar gaan we voor. Een prettige woon- en leefomgeving waar jong en oud in harmonie woont, samenkomt en elkaar versterkt.

Op dit moment zijn wij nog volop bezig met de bouw van onze nieuwe locatie aan de Beneluxlaan in Geleen. De opening van deze locatie staat gepland voor 4 november 2024. We realiseren een nieuw woon/zorggebouw met 67 ruime zorgappartementen en 6 huiskamers. We bieden onze cliënten met een verstandelijke beperking een passende woonomgeving; zelfstandig als dat kan, met zorg als dat nodig is.

Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op:Nieuwbouw Beneluxlaan in Geleenl | Daelzicht

Zo ziet jouw baan eruit

Als Medewerker begeleiding geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliënten zijn omschreven. Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband, begeleiding en/of ondersteuning te bieden aan de cliënt. Essentieel voor het uitvoeren van deze functie is dat je werkt vanuit de houding zorgen dat (faciliteren) in plaats van zorgen voor (verzorgen). Dit altijd afgestemd om de zorgvraag van de bewoner.

Vacature woongroep 3-4 (24 of 28 uur per week)

Op woongroep 3-4 wonen ouder wordende bewoners met een licht tot matige verstandelijke beperking. Wij bieden deze bewoners een fijne, vertrouwde en rustige woonomgeving aan, waarbij de nadruk van begeleiding ligt op zorg, gemak en comfort. De begeleiding en zorg worden voortdurend afgestemd op de behoefte van de bewoner, waarbij telkens de balans gezocht wordt tussen zelfredzaamheid en het overnemen van zorg en verzorging. Vanzelfsprekend horen hier verpleegtechnische handelingen bij.

Voor meer informatie over ouderenzorg binnen Daelzicht, klik hier

Vacature woongroep 5/6 (18 uur per week)

Op woongroep 5-6 wonen diverse bewoners die allemaal hun eigen verhaal hebben. Wat ze gemeen hebben is de behoefte aan voorspelbaarheid en structuur. Jij bent daarin de kracht die hen helpt om hun dag invulling zo in te vullen op een manier die bij hen past. Je straalt rust uit, duidelijkheid en betrouwbaarheid. Belangrijk is om de zelfstandigheid van de bewoners te stimuleren en hen succesmomenten te laten ervaren.

Door middel van gesprekken over bijvoorbeeld het verloop van hun dag, het onderhouden van het appartement en het aansturen op overige taken, help je hen om hun leven zo zelfstandig mogelijk te leiden. Jij bent de professional waar bewoners op kunnen vertrouwen!

Dit bieden wij

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (cao Gehandicaptenzorg, FWG schaal 35, minimaal €2.393 - maximaal €3.360 bruto bij 36 uur).
  • Opleiding en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.
  • Vast dienstverband met 2 maanden proeftijd.
  • Flexibele diensten (dag, avond en weekend, geen slaap/nachtdiensten).
  • Vakantiegeld, eindejaarsuitkering, lease-a-bike regeling, korting op zorgverzekering en voordelige sportmogelijkheden.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een relevant diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3.
  • Je staat stevig in je schoenen, kent jezelf en hebt een prettige manier van communiceren met zowel cliënten, sociaal netwerk van cliënten en collega’s.
  • Je kunt je goed aanpassen aan het niveau van de individuele cliënt. Je weet wanneer je regie moet nemen of juist loslaten en het in eigen kracht zetten van cliënten staat voor jou voorop.
  • Je werkt graag samen en je staat open voor het geven én ontvangen van feedback.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren tot en met 7 augustus 2024, door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’. Voor vragen kun je contact opnemen met coördinerend begeleider Lieke Heijnen via 0614273928.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 12 augustus.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.