Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Kinderfysiotherapeut

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Stein

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij een enthousiaste en flexibele kinderfysiotherapeut(e) en wil jij graag aan de slag in de gehandicaptenzorg? Ben jij op zoek naar een functie waarin jij vanuit jouw expertise kan bijdragen aan het welzijn van onze cliënten en heb je affiniteit met kinderen? Wil jij jouw eigen expertise verder ontwikkelen en tegelijkertijd samenwerken in een multidisciplinair team van zorgprofessionals? Dan hebben wij de baan voor jou!

Voor ons team van paramedici hebben wij een vacature voor:

Kinderfysiotherapeut 28-32 uur per week, tijdelijk, Stein

Zo ziet jouw baan eruit Als onze collega onderzoek, behandel en begeleid jij kinderen met een verstandelijke (en vaak meervoudige) beperking. Jouw taak als kinderfysiotherapeut is het leveren van een bijdrage aan het voorkomen, verhelpen of verminderen van ziekten en stoornissen van voornamelijk het bewegingsapparaat en het bijdragen aan de motorische en sensorische ontwikkeling van het kind.

Samen met het team van fysiotherapeuten zorg je ervoor dat doelstellingen gehaald worden, waarbij afstemming van het netwerk van de cliënt van wezenlijk belang is. Intern ben je sterk in het geven van adviezen en richtlijnen uitgaande van een door jouw opgesteld behandelplan en heb je veelvuldig contact met de kinderen, begeleiders, ouders en verschillende collega’s uit diverse disciplines. Daarnaast heb je ook contact met externe partijen over o.a. de zorg die je hebt voor persoonsgebonden hulpmiddelen en het optimaliseren van de kwaliteit van de zorgverlening.

De behandeldienst

Bij Daelzicht zijn alle behandelactiviteiten voor onze cliënten samengevoegd in een organisatie brede behandeldienst. Deze bestaat onder andere uit (GZ)psychologen, orthopedagogen, artsen (VG), paramedici, verpleegkundigen en doktersassistenten. Daarnaast wordt er samengewerkt met huisartsen en gespecialiseerde (kinder)artsen. Binnen Daelzicht werken we met een brede doelgroep; van jong tot oud, somatiek tot psychiatrie en van EMB tot LVB. Als kinderfysiotherapeut(e) zal je gaan samenwerken binnen een team van 2 kinderfysiotherapeuten en samen zijn jullie gezamenlijk verantwoordelijk voor alle kinderfysiotherapeutische hulpvragen Daelzicht-breed.

Wij vragen:

  • Je bent in het bezit van een afgeronde hbo-opleiding fysiotherapie aangevuld met een specialisatie tot kinderfysiotherapeut (in opleiding mag ook).
  • Je beschikt over aanvullende kennis op het gebied van behandeling van cliënten met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking en bij voorkeur beschik je tevens over kennis van de motorische ontwikkeling van het kind en hebt hier werkervaring in opgedaan.
  • Je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent ingeschreven binnen het kwaliteitsregister fysiotherapie (KRF NL).
  • Je bent in staat om zelfstandig te handelen, verantwoordelijkheid en initiatief te nemen vanuit jouw vakkennis als fysiotherapeut, waarbij je ook op organisatorisch vlak je bijdrage wilt leveren. Hierin laat je ook een flexibele werkhouding zien.
  • Jouw schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden stellen je in staat om aan zowel cliënten, ouders, verwanten, begeleiders en andere collega’s, heldere en duidelijke adviezen te geven.
  • Je beschikt over een rijbewijs B en eigen vervoer, zodat je Daelzicht-breed diverse locaties in Midden- en Zuid-Limburg kunt bedienen.
  • Het is een pré als je kennis en ervaring hebt in onderzoek en begeleiding op gebied van Sensorische Informatieverwerking (SI).

Dit bieden wij:

  • Een salaris conform inschaling FWG 55 tussen € 3.217,- en € 4.712,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Een tijdelijk contract voor de periode van 1-7-2024 t/m 31-01-2025, voor 28-32 uur per week. Andere voorkeuren qua uren zijn bespreekbaar. Mogelijkheid tot een vast dienstverband voor een deel van de aangeboden uren in overleg.
  • Een uitdagende en veelzijdige werkplek binnen een warm, jong en betrokken team.
  • Mogelijkheid om jouw expertise te onderhouden en verder uit te bouwen.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Reageren dan op deze vacature! Voor meer informatie kun je terecht bij Aimée van Berlo kinderfysiotherapeute, via 06-11749738. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Alien Ploum, recruiter, 06-22929025.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Bij het vinden van een geschikte kandidaat, kan het voorkomen dat de vacature eerder gaat sluiten dan de genoemde datum. Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.