Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Coordinerend Begeleider Gehandicaptenzorg

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Werken in de Ligne in Sittard! Dat kan bij Daelzicht! Ben jij op zoek naar een coördinerende functie op hbo-niveau in de gehandicaptenzorg, waarbij je samen met het team gaat voor de best mogelijke zorg voor onze cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de locatie wonen Rijksweg Noord in Sittard zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van:

Coördinerend Begeleider (HBO / Sittard) 32 uur, vast contract, FWG50


Zo ziet jouw baan eruit

Als coördinerend begeleider ga jij aan de slag met o.a. het coördineren en regisseren van de ondersteuningsplancyclus. Je voert samen met de gedragsdeskundige en/of arts, de regie over het ondersteuningsproces en faciliteert de uitvoering van de persoonlijke doelen van de cliënt samen met het team op jouw locatie. Daarnaast ben je bezig met:

  • Actief vorm en inhoud geven aan de trialoog tussen cliënt, cliëntvertegenwoordiger en de organisatie.
  • Het actief betrekken van het informele en formele netwerk van de cliënt in het realiseren van de persoonlijke doelen.
  • Coachen van het team, zodat iedereen vanuit de eigen talenten en op basis van een heldere focus zo optimaal mogelijk bijdraagt aan het cliëntwelzijn.
  • Je gaat proactief bijdragen aan het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van zorg. Dit doe je o.a. door ook regelmatig mee te draaien op de woongroep.

Locatieprofiel

Rijksweg Noord is een woonlocatie, gevestigd in een nieuw pand midden in het centrum van Sittard waar 32 cliënten wonen met een licht tot matig verstandelijke beperking. De leeftijd varieert van 24 tot 81 jaar oud. Elke cliënt heeft zijn of haar eigen appartement, maar kan ten allen tijde gebruik maken van de algemene groepsruimtes. Bij de cliënten op de 2de verdieping ligt de nadruk op kwaliteit van leven en verzorging. Bij de cliënten op de 3de verdieping ligt de nadruk op ontwikkeling en stimuleren van zelfredzaamheid. De evolutie op deze locatie laat zien dat we naast de pedagogische insteek steeds meer te maken krijgen met verzorgende en verpleegtechnische handelingen. Hiervoor hebben wij alle benodigde hulpmiddelen zoals tilliften en hoog-laagbedden voorhanden. Vandaar dat wij op zoek zijn naar collega’s met een begeleidende en verzorgende blik om ons fijne team compleet te maken.

Als team vinden wij oog voor elkaar en op z’n tijd samen een lekkere kop koffiedrinken heel belangrijk! 

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 50 tussen € 2.728,- en € 3.894,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Een vast contract in de functie van coördinerend begeleider (contracturen in overleg tussen 28 en 32 uur)
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt een sterk empathisch vermogen. Je voelt je cliënten, en ook hun familieleden goed aan. Communicatief ben jij sterk. Of het nu gaat om cliënten en hun familieleden, je directe collega’s of anderen binnen Daelzicht, zoals gedragsdeskundigen, jij weet op alle niveaus je boodschap op de juiste manier over te brengen. Dit en het feit dat je soepel schakelt tussen je verschillende taken, maakt jou tot een goede coach voor je collega’s. Daarnaast beschik je over een helikopterview en kun je het eigen werk en dat van anderen goed organiseren en coördineren. Verder heb je:

  • Een relevant diploma, minimaal bachelor van een HBO-opleiding, zoals SPH of Social Work.
  • Je bent een rustig en stabiel iemand die stevig in je schoenen staat, waar een team en de cliënten op kunnen bouwen. Je bent creatief en doortastend en zoekt, naast de begeleiding, voortdurend naar de mogelijkheden van de cliënten.
  • Ook heb je aantoonbaar affiniteit/ ervaring met de taken en competenties die wij verwachten van de coördinerend begeleider.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’.

Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij Nienke Hoedemakers, coördinerend begeleidster , +31 6 15857823 of Angelique Cremers +31 6 25632645

De gesprekken vinden in de week van 11 juli 2022

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.