Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Begeleider Zorg in Onderwijs Zuid

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Stein

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Begeleider Zorg in Onderwijs (Zuid) Uren in overleg – vaste aanstelling

Zo ziet jouw baan eruit

Als Begeleider ondersteun je kinderen binnen het onderwijs, Dit gebeurt zowel individueel of samen in de klas. Ondersteuningsvragen van het kind, worden samen met school vastgesteld. Naast het begeleiden van de kinderen werk je intensief samen met de leerkracht en de onderwijsassistent van de klas. Ook fungeer je als contactpersoon, coördineer je het dagprogramma en stem je af met collega’s.

Binnen het zorg in onderwijs, wordt begeleiding en behandeling geboden aan kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Daarnaast is er sprake van gedragsproblematiek. Vandaar de extra ondersteuning die geboden wordt in het onderwijs. Binnen het ‘’Zorg in Onderwijs’’ wordt de nadruk gelegd op ontwikkelingskansen, het versterken van de sociale redzaamheid en op integratie in de samenleving. Door het kind extra te ondersteunen in de pedagogische hulpvraag, en vooral preventief te handelen, voorkomen we uitval van het kind binnen het onderwijs. Samen met de leerkracht en onderwijsassistent ben je de hele dag aan het schakelen, over de beste begeleidingswijze van het kind.

Naast behandeling bieden we ook begeleiding in de vorm van verlengde dagopvang op zaterdag, woensdagmiddag en in schoolvakanties

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 40 tussen € 2672,- en € 3606,- bruto per maand op basis van 36 uur, conform functie Begeleider A;
  • Een vast dienstverband, aantal uren in overleg;
  • Je wordt ingezet op dagdiensten van maandag t/m vrijdag. Ook werk je regelmatig op zaterdagen;
  • Uiteraard ontvang je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Tevens is het mogelijk gebruik te maken van de lease-a-bike regeling, korting op je zorgverzekering én voordelig sporten.

Jij bent een fijne collega en iemand waar kinderen naar uitkijken om weer te zien! Met jouw uitstekende inlevingsvermogen voel jij kinderen en hun ouders goed aan. Verder heb je:

  • Een mbo-diploma voor een pedagogische of sociaal-agogische opleiding op minimaal niveau MBO 4;
  • Affiniteit met kinderen met een ontwikkelingsachterstand en gedragsuitdagingen;
  • Flexibel, empathisch en pedagogisch onderlegd - jij past je begeleiding aan op wat het kind nodig heeft;
  • Ervaring met ouderbegeleiding en vlotte communicatie met ouders, kinderen en collega's.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren Enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan snel! Voor meer informatie kun je terecht bij Petra Penders, coördinerend begeleider, via 06 46873604. Vragen over de procedure? Neem dan contact op met Alien Ploum, recruiter, via 06-22929025. Gesprekken worden gepland op donderdag 23 mei 2024.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.