Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Arts voor Verstandelijk Gehandicapten / Arts-VG

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Limburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Bij Daelzicht word je gezien! Wil jij als Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (A rts- VG) aan de slag voor een organisatie waar goede zorg voor de cliënt centraal staat? Waar we geloven in talenten zowel van de cliënten als de medewerkers? Loop jij warm voor de gehandicaptenzorg en krijg jij graag alle ruimte om met jouw inbreng het verschil te maken? Wil jij onderdeel zijn van een professionele en gedreven behandeldienst? Lees dan verder!

Voor onze behandeldienst hebben wij de volgende vacature:

Arts voor Verstandelijk Gehandicapten / Arts-VG 36 uur (deeltijd werken ook mogelijk), vast contract, FWG75

Zo ziet jouw baan eruit

Als arts VG bij Daelzicht ondersteun je samen met collega (VG-)artsen, huisartsen en gedragsdeskundigen de zorg en het welzijn van onze cliënten. De (zorg-)vragen van cliënten zijn zeer divers. Je gaat aan de slag met een diverse groep cliënten, van jong tot oud en van laag tot hoog niveau, met complexe zorgvragen en uitdagingen in gedrag. Hierbij heb je niet alleen oog voor de medische aspecten, maar ook voor de mens zelf, en zijn/haar omgeving.. Je gaat samenwerken in een professioneel team met enthousiaste collega’s en in een multidisciplinaire setting. Samen kijken jullie hoe de zorg het beste aansluit op de behoeften van de client, hierbij heb je oog voor innovatie. Binnen Daelzicht zijn de lijnen kort, hierdoor kun je effectief schakelen als het gaat om de zorg voor onze cliënten.

Ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling

Als arts binnen Daelzicht krijg je niet alleen de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen het vakgebied, maar is er ook ruimte voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Wij verwachten van onze nieuwe collega dat hij/zij:

  • Specialistische medische zorg verleent aan mensen met een verstandelijke beperking en deze ook gedurende langere tijd volgt.
  • Iemand is die affiniteit heeft met het opleiden van diverse functies (AIOS-AVG, verpleegkundig specialist, praktijkverpleegkundige, coassistenten), en hierin zijn/haar enthousiasme voor het vakgebied weet over te brengen.
  • Deelneemt aan (multidisciplinaire) expertiseteams gericht op o.a. MVG, EMB, LVB, Kind en Jeugd en/of ouderen.
  • Participeert in ANW-diensten die geleverd worden in samenwerking met een andere zorgaanbieder.

De behandeldienst

Bij Daelzicht zijn alle behandelactiviteiten voor onze cliënten samengevoegd in een organisatie breed behandelteam. Het behandelteam is een team in ontwikkeling en bestaat o.a. uit (GZ) - psychologen, orthopedagogen, artsen (VG), paramedici, vak therapeuten, verpleegkundigen en doktersassistenten. Dit ambitieuze team wil de zorg binnen Daelzicht naar een nog hoger niveau tillen en toonaangevend worden als het gaat om de behandeling en zorg voor mensen met een beperking in de regio. Als arts binnen de behandeldienst zul je merken dat je terecht komt in een team wat al langer samenwerkt. Dit maakt dat je kunt rekenen op een goede en gestroomlijnde ondersteuning door o.a. verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en een team van doktersassistenten.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 75, tussen de € 5.663,00 en € 8.708,00 bruto per maand op basis van 36 uur), inschaling is afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring.
  • Een vast contract op basis van 36 uur per week (deeltijd werken ook mogelijk).
  • Flexibele werktijden.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken en kundige collega’s om ruggenspraak mee te zoeken.
  • Wij denken graag mee wanneer er nog andere wensen zijn. Interesse in een bepaald onderwerp, hulp bij werkprivébalans, of eventuele arbeidsvoorwaarden die voor jou belangrijk zijn, laat het ons weten.
Herken jij jezelf hierin?
  • Jij beschikt over een afgeronde opleiding tot Arts voor Verstandelijk Gehandicapten
  • Jij bent in het bezit van een geldige BIG-registratie.
  • Je vindt het leuk om interdisciplinair samen te werken en om complexe zorgvragen vanuit meerdere invalshoeken te benaderen en te behandelen.
  • Je hebt oog voor de organisatorische aspecten van zorg en pakt hierin graag je rol.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je sollicitatie te sturen naar sollicitatie@daelzicht.nl, of klik op solliciteren. Voor meer informatie kun je terecht bij Danielle Peet, (AVG) via +31 475 577 777. Vragen over de procedure? Neem contact op met Sven Dekkers (recruitment) via +31 6 11129439