Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: HR Officer

Werkgever:Collé Rental & Sales
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ligt jouw passie bij HR en wil je een volgende stap zetten? Heb jij al kennis gemaakt met het HR vak en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Zoek je een platte, informele organisatie? Heb jij aantoonbare werkervaring in een (snel groeiend) commercieel familiebedrijf? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken! De afdeling HR bestaat uit een HR manager, drie HR Officers, een Recruiter en een HR Administrator. We werken vanuit het hoofdkantoor in Sittard. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van HR Officer

Wat ga je doen?

Als HR Officer werk je nauw samen met de collega’s binnen de HR afdeling. Je werkt aan de uitvoering van het HR beleid voor de aan jouw toegewezen afdelingen. Samen met de lijnmanagers en recruiter zorg je voor de werving van nieuw personeel, je doet de voorbereiding voor de salarisverwerking, verlof- en ziekmeldingen en uitdiensttreding. Jij staat klaar voor de (nieuwe) medewerkers behorende bij jouw afdelingen. Je bent een aanspreekpunt, sparringpartner en adviseur richting lijnmanagers, maar ook voor de aan jou toegewezen medewerkers. Kortom alles rond in-, door- en uitstroom van medewerkers.

Wat breng jij mee?

  • Een afgeronde HBO opleiding in de richting HRM/Personeel en Arbeid;
  • Je hebt 3-5 werkervaring als HR medewerker;
  • Aantoonbare werkervaring binnen een (groeiend) bedrijf, bij voorkeur actief in de commercie, dienstverlening en/of techniek;
  • Je bent sociaal vaardig, communicatief en je hebt een dienstverlenende instelling;
  • Je kunt werken in een snel veranderende, ad hoc omgeving en bent stressbestendig;
  • Een gedegen kennis van HR-processen en wet- en regelgeving;
  • Kennis van en ervaring met de cao voor het Metaal & Techniek is een voordeel;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent 36 of 40 uur per week beschikbaar.

Wie is Collé Rental & Sales?

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. De organisatie heeft diverse vestigingen verspreid over meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt ruim 650 medewerkers. De bedrijfscultuur is te omschrijven als: no nonsense, flexibel, informeel, korte lijnen en open deuren. Met een historie van ruim 120 jaar, staat Collé Rental & Sales stabiel in de markt; zowel voor haar klanten als haar medewerkers.

Wat heeft Collé Rental & Sales jou te bieden?

Een veelzijdige en verantwoordelijke functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf. , De CAO voor het Metaal & Techniek is op jou van toepassing en wij bieden passende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hier aan een prima pensioenregeling, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en een fietsplan. Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Interesse?

Wacht niet langer en solliciteer via de sollicitatie button! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Natascha Bartels (Corporate Recruiter) op telefoonnummer 06-83216543. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.